Stafmedewerker Strategisch Vastgoedbeheer

Stafmedewerker Strategisch Vastgoedbeheer

Geplaatst Deadline Locatie
15 aug 10 sep Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 sep 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De institutenorganisatie van NWO (NWO-I), waarvan het het bureau gevestigd is in Utrecht, is op zoek naar een stafmedewerker strategisch vastgoedbeheer die onder leiding van de directeur NWO-I verantwoordelijk is voor het opzetten en tot uitvoering brengen van een NWO breed vastgoedbeleid (instituten en bureaus in Utrecht en Den Haag).

Als adviseur adviseert en ondersteunt u het bureau en de instituten binnen NWO alsmede het bestuur inzake vastgoedaangelegenheden. Daarbij draagt u zorg voor het planmatig beheren van het vastgoed (aan- en verkoop, verhuurconstructies, meerjarige onderhouds- en renovatieplanning, budgetbewaking) en legt u beheerplannen met een risicoanalyse en een begroting ter vaststelling voor aan de raad van bestuur. Samen met de afdeling financiën draagt u zorg voor de financiering van de vastgoedportefeuille.

Specificaties

NWO-I

Functie-eisen

U beschikt over een academisch/HBO-plus werk- en denkniveau op basis van afgeronde financieel-economische opleiding. U heeft aantoonbare ervaring met vormgeving van vastgoedbeleid, assetmanagement methodieken en u bent op de hoogte van de relevante kennisgebieden en regelgeving. U heeft tevens een gevoel voor bestuurlijke processen en verhoudingen en weet hierop passend te anticiperen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar met uitzicht op vast dienstverband.

Indiensttreding bij NWO-I vindt plaats voor een periode van twee jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het betreft een fulltime baan van 40 uur per week (minimaal 32 uur is bespreekbaar). Inschaling vindt, afhankelijk van opleiding en ervaring, plaats in schaal 11 of 12; maximaal € 76.945 bruto per jaar inclusief 8% vakantie-uitkering en 8,33% eindejaarsuitkering bij een fulltime dienstverband. Daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 42 verlofdagen bij fulltime dienstverband, opleidingsmogelijkheden, flexibele werktijden, een variabel arbeidsvoorwaardenpakket en een goede pensioenvoorziening (ABP).De werkplek (Van Vollenhovenlaan in Utrecht) is bovendien goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. De arbeidsvoorwaarden van NWO-I zijn geregeld in de CAO-Onderzoekinstellingen. De Sollicitatiecode is van toepassing op deze vacature.

Werkgever

NWO-I, de Institutenstichting van NWO

NWO-I, de Institutenorganisatie van NWO, heet voluit de Stichting Nederlandse Wetenschappelijk Onderzoek Instituten. NWO-I is een zelfstandige stichting, behorende bij de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). NWO-I is gevestigd aan de Van Vollenhovenlaan in Utrecht.

Specificaties

  • Beleid- en staf; Financiën; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Economie
  • max. 40 uur per week
  • max. €5512 per maand
  • Universitair
  • AT-35582

Locatie

Van Vollenhovenlaan 659, 3527 JP, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you