Research bioinformaticus

Research bioinformaticus

Geplaatst Deadline Locatie
14 sep 4 okt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 okt 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben je op zoek naar een uitdaging waarbij je op het snijvlak van fundamenteel onderzoek en diagnostiek werkt? Hou je ervan om met de nieuwste genoomanalyse technologieën te werken? Dan zoeken we jou om bij onze afdeling te komen werken!

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een uitdaging waarbij je op het snijvlak van fundamenteel onderzoek en diagnostiek werkt? Hou je ervan om met de nieuwste genoomanalyse technologieën te werken? Dan zoeken we jou om bij onze afdeling te komen werken!

De afdeling Genetica binnen het Radboudumc is één van de grootste en innovatieve genetica afdelingen van Europa. Een sterke link tussen fundamenteel onderzoek en de diagnostiek is hiervoor bepalend en genoomanalyse technologieën nemen een steeds prominentere plek in. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste bioinformaticus ter ondersteuning van onze oncogenetische activiteiten.
 
Taken en verantwoordelijkheden
Je speelt een essentiële rol in het coördineren en implementeren van diverse automatiseringsprojecten. Daarnaast ontwerp, implementeer en test je zelfstandig bioinformatische oplossingen voor een verbetering van de diagnostiek en ondersteuning van onderzoeksprojecten met een focus op oncogenetische vraagstukken, waaronder Next-generation sequencing (targeted-, exome- en genoom sequencing). Je wordt ingebed in de grotere groep van bioinformatici van de afdeling Genetica en je maakt deel uit uit van een multidisciplinair team van laboratoriumspecialisten, onderzoekers en analisten.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

  • Hbo / wo diploma Bioinformatica;
  • Ervaring met het werken op Linux-systemen;
  • Programmeer ervaring (bij voorkeur Java);
  • Ervaring met statistische analyses in R;
  • Affiniteit met wetenschappelijk onderzoek;
  • Je hebt een kritische en communicatief sterke persoonlijkheid en neemt graag initiatief;
  • Je beschikt over uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheden.


Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar.

Afhankelijk van kennis en ervaring vindt inschaling plaats in schaal 8 (maximaal € 3.391) of schaal 9 (maximaal € 3.837) van de Cao umc, bruto per maand op basis van een volledig dienstverband.

Werkgever

Radboudumc

Het Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategiefilm.

Die missie verwezenlijken we met persoonsgerichte zorg, aantoonbaar onderscheidende kwaliteit, doelmatigheid en duurzame netwerken. Bijna 10.000 medewerkers en ruim 3.000 studenten werken daarmee aan de toekomst van gezondheidszorg en medische wetenschappen.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en hoe jij daar aan kan bijdragen.

Afdeling

Genetica

De afdeling Genetica is een van de grootste en meest innovatieve genetica afdelingen van Europa. Momenteel hebben we meer dan 300 medewerkers in dienst, die werken in drie divisies: klinische genetica, genoomdiagnostiek en genoomresearch. Op het gebied van de oncologie wordt nauw samengewerkt met de afdeling Pathologie.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen
  • max. 36 uur per week

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you