Senior PHP developer

Senior PHP developer

Geplaatst Deadline Locatie
8 dec 1 feb Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 feb 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Je werkt in een team van ongeveer 10 PHP developers. Het team wordt regelmatig aangevuld met specialisten van buiten de EUR. De komende jaren hebben we veel uitdagend werk op het vlak van digitale communicatie. Denk aan de profilering naar toekomstige studenten, talentvolle wetenschappers en alumni in het binnen-, maar vooral het buitenland. Er is veel ruimte om je eigen stempel te drukken op de technische keuzes die we maken. Daarnaast heb je veel te zeggen over hoe het team samen met de klanten ontwikkelt. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de internet en intranet sites;

  • Verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de integratie architectuur.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Wat heb jij te bieden

Je bent een talentvolle en ambitieuze developer met visie op het software development in een organisatie. Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau. Je hebt enige jaren ervaring in een senior developer rol. Daarnaast breng jij het volgende mee:
• Je bent al erg goed maar je wilt graag nog beter worden
• Je beschikt over goede communicatieve adviesvaardigheden;
• Je kunt overtuigen, hebt oog voor de klant en bent resultaatgericht;
• Je hebt ruime ervaring als PHP developer (Laravel, Drupal8);
• Je hebt een mening over het ontsluiten van applicaties (API, SOA, webservices)
• Je hebt ervaring met Scrum methodiek (Jira, Confluence);
• Je kan goed omgaan met DevOps (Bamboo, Puppet, Elasticsearch, GiFlow, Bitbucket);
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (CEFR C1).

Waar kom je te werken
Als senior PHP developer maak je onderdeel uit van de afdeling Application Development binnen de unit IT Development. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat ontwikkelingen in samenhang worden opgepakt en op een beheerste manier worden ontwikkeld en geïmplementeerd. Tevens is de afdeling een aanjager van innovatie rondom de informatievoorziening.

 

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een verantwoordelijke functie bij deze internationaal georiënteerde en sterk maatschappelijk betrokken en ambitieuze organisatie. Dynamische omgeving waar je het verschil kunt maken. Je krijgt volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima salaris dat, afhankelijk van kennis en ervaring, bij een fulltime aanstelling (38 uur per week) maximaal € 4.757,00 bruto per maand (schaal 11) bedraagt.

Daarnaast een vakantie-uitkering van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en ruime verloffaciliteiten (o.a. 41 vakantiedagen) voor een goede balans tussen werk en privé en ruime opleidingsmogelijkheden. Verder is de EUR aangesloten bij het pensioenfonds ABP en biedt de EUR gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van een aantal faciliteiten, zoals sportaccommodatie en bibliotheek. Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor de duur van één jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Werkgever

Wij, de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), zijn een smeltkroes van talent, internationale oriëntatie en sterke maatschappelijke betrokkenheid. Een universiteit met 25.000 studenten en 2.700 medewerkers die grenzeloze wetenschappelijke kennis ontwikkelt. Werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam betekent werken met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief.

Onderwijs verzorgen en onderzoek uitvoeren verandert snel. We spelen hier op in met grote ambitieuze programma’s, continue vernieuwing, veel en juiste informatie voorziening en het leveren van uitstekende kwaliteit. Het opzetten van een uniform software ontwikkelproces is daarbij cruciaal. We zijn op zoek naar een senior developer die dit naar de next level brengt. Waarbij een groot beroep gedaan wordt op inhoudelijke kennis en ervaring en vooral ook op leiderschap en overtuigingskracht.

Specificaties

  • IT
  • max. 40 uur per week
  • HBO
  • 1712073

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you