Adviseur Assetmanagement

Adviseur Assetmanagement

Geplaatst Deadline Locatie
8 mrt 15 mrt Zwolle

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 mrt 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Vitens heeft voor haar locatie in Zwolle een vacature voor een Adviseur Assetmanagement, 40 uur

Functieomschrijving

Uitdaging

Dag en nacht veilig en lekker water uit de kraan is zo vanzelfsprekend, maar het is nog flink ingewikkeld om dat voor elkaar te krijgen. En al helemaal als je je bedenkt dat onze (klein)kinderen later ook zorgeloos willen genieten van kraanwater. Daarom werken we bij de afdeling Asset Management hard aan het duurzaam veiligstellen van de drinkwatervoorziening op middellange en lange termijn. De afdeling AM is gedelegeerd eigenaar van de assets van Vitens.

Als Adviseur Assetmanagement (Planvormer) werk je binnen het team Portfoliomanagement. Dit team bestaat uit 13 medewerkers en stelt het investeringsprogramma van Vitens op (jaarlijks circa 120 M€), de infrastructuurplannen en de business cases die ten grondslag liggen aan deze investeringen en stuurt op de uitvoering van deze investeringen.

Wat ga je doen als Adviseur Assetmanagement?

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor:

  • Het ontwikkelen en voortbrengen van complexe en integrale investeringsvoorstellen. Hierbij weeg je kosten, risico’s en performance onderling af en breng je de projecten in lijn met de strategische doelstellingen van Vitens.
  • Het opstellen, communiceren en tot besluitvorming brengen van infrastructuurplannen en businesscases.
  • Het borgen van de businesscase tijdens de projectuitvoering door het project te volgen en te toetsen op het behalen van de gestelde doelen. Daar waar nodig stuur je bij en draag je bij aan het oplossen van knelpunten.
  • Inbreng van kennis en kunde bij het opstellen van beleid waarbij je verschillende beleidsscenario’s nader onderzoekt en tegen elkaar afweegt.

Bovenstaande pak je op in nauwe samenwerking met de betrokken afdelingen en teams binnen Vitens.

Specificaties

Vitens

Functie-eisen

Kennis en vaardigheden

Je beschikt over een afgeronde WO-opleiding, bij voorkeur in een technische richting (bijv. civiele techniek, werktuigbouw, technische bedrijfskunde). Uiteraard spreekt het voor zich dat je affiniteit hebt met drinkwater en indien nodig bereidt bent tot het volgen van cursussen op het gebied van drinkwatertechniek. 

Je hebt ervaring met het vertalen van strategische vraagstukken naar concrete plannen en acties, en je hebt een aantoonbaar bedrijfskundig inzicht. Je bent in staat dergelijke vraagstukken te wegen op basis van urgentie en treedt proactief op bij het behandelen hiervan. Je hebt ervaring met stakeholder- en risicomanagement. Ook heb je aantoonbaar ervaring met het opstellen van businesscases voor projecten.

Je bent in staat complexe vraagstukken terug te brengen tot de kern en gestructureerd en planmatig te komen tot een afgewogen en integraal advies. Je kunt dit advies mondeling en schriftelijk op verschillende niveaus (van operatie tot management niveau) gestructureerd en helder onderbouwen.

Arbeidsvoorwaarden

Wat biedt Vitens jou?

De standplaats is Zwolle. Verder is de functie ingedeeld in schaal 12 van de WWB CAO. Het bruto maximum voor een maandsalaris bedraagt €5.367,- en indicatie voor het bruto maximumjaarsalaris inclusief ons flexibel arbeidsvoorwaardenbudget bedraagt € 78.500,-. 

Bijzonderheden

Diverse mogelijkheden om thuis of op onze verschillende kantoren flexibel te werken zijn onderdeel van het werken bij Vitens. De benodigde middelen zoals een smartphone en laptop worden beschikbaar gesteld.

Werkgever

Vitens

Vitens is met ruim 5,6 miljoen klanten het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen realiseren zetten wij in op diversiteit in onze teams. Omdat we geloven dat in het samenkomen van verschillende visies en inzichten veel creativiteit ontstaat. Denk jij dat jij hierin een goede bijdrage kunt leveren, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen; Techniek; Economie
  • max. 40 uur per week
  • max. €5367 per maand
  • Universitair
  • AT 1675

Locatie

Oude Veerweg 1, 8019 BE, Zwolle

Bekijk op Google Maps

Interesting for you