Junior beleidsadviseur

Junior beleidsadviseur

Geplaatst Deadline Locatie
17 sep 8 okt Den Haag

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 okt 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Om onze ambities te realiseren zijn wij per direct op zoek naar een ambitieuze Junior beleidsadviseur; fulltime.

Als junior beleidsadviseur ben je flexibel inzetbaar op alle domeinen. Dagelijks vertaal je complexe materie in heldere, gestructureerde en vlotte analyses. Je schakelt tussen beleid, onderzoek, advies en lobby. Je bent in staat om politiek-bestuurlijke of economische theorieën op maatschappelijke vraagstukken toe te passen en de standpunten van de vereniging op basis van doordachte analyses voor te stellen. Je organiseert zelfstandig bijeenkomsten met de universitaire achterban en externe stakeholders. Je verwoordt en draagt onze standpunten uit in vergaderingen, in netwerken die je zelf vormt en onderhoudt, en via social media. Zo draag je bij aan de profilering van de VSNU als een moderne, alerte koepelorganisatie en een speler van formaat in het maatschappelijke en politieke krachtenveld.

Junioren bij de VSNU

De VSNU zet zich actief in voor de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. We bieden junioren een leertraject van 4 jaar. In deze vier jaar word je klaargestoomd voor een  adviesfunctie, projectleidersfunctie of expertrol buiten de VSNU, bijvoorbeeld binnen een universiteit. Je neemt deel aan de juniorengroep die een eigen opleidingsbudget heeft en een intervisiegroep vormt. Daardoor ontwikkel je snel kennis en vaardigheden. Daarnaast word je in je leerproces begeleid door een mentor.

Specificaties

Universiteiten van Nederland (UNL)

Functie-eisen

Wij vragen

Je bent een zelfstandige en creatieve collega die doortastend, initiatiefrijk en flexibel is. Je hebt een afgeronde wo-masteropleiding. Je beschikt over goede communicatieve, sociale, organisatorische, analytische en schrijfvaardigheden. Cijfermatige of andersoortige data verwerk en interpreteer je met gemak. Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je toont maatschappelijke belangstelling en hebt gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen. Je wilt je graag (verder) ontwikkelen in een professionele, uitdagende en dynamische omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden

Een dienstverband van 40 uur per week voor een jaar. Bij goed functioneren verlengen we je contract. We bieden je de mogelijkheid om je binnen 4 jaar te ontwikkelen tot medior beleidsadviseur (Grow en Go beleid). De VSNU kent uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% en een actief opleidingsbeleid.

Werkgever

VSNU

De Vereniging van Universiteiten (VSNU) is het platform van waaruit de Nederlandse universiteiten samenwerken, afstemmen en hun belangen gezamenlijk behartigen in de politiek en via de media. Het VSNU-bureau signaleert, agendeert en ondersteunt het bestuur met raad en daad. De VSNU is daarnaast werkgeversvereniging. Het bureau, op steenworp afstand van het Binnenhof, is een compacte organisatie van 35 gedreven professionals met een platte structuur en een informele cultuur. Ambitie, initiatief en collegialiteit zijn vanzelfsprekend. De VSNU werkt op de domeinen onderwijs, onderzoek, HR, financiën, governance & accountability, internationalisering en communicatie/public affairs.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Beleid- en staf
  • Economie; Gedrag en maatschappij
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • AT Junior beleidsadviseur

Werkgever

Universiteiten van Nederland (UNL)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Lange Houtstraat 2, 2511 CW, Den Haag

Bekijk op Google Maps

Interesting for you