Programmamanager Strategisch Plan

Programmamanager Strategisch Plan

Geplaatst Deadline Locatie
19 dec 9 jan Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 jan 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zoeken een ervaren programmamanager om de projecten uit ons strategisch plan 2019-2021 te leiden. Krijg jij energie van het managen van werkgroepen? Is verbinden en anderen motiveren jouw tweede natuur? En heb je ervaring met organisatie- en veranderprocessen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als programmamanager leid je tien projecten uit ons strategisch plan 2019-2021. Deze projecten liggen inhoudelijk op het terrein van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Elk project kent een werkgroep met deskundigen van universiteiten, universitair medische centra en onderzoeksinstellingen. Jij begeleidt deze werkgroepen en bent de verbinder tussen de projecten.

Omdat je minimaal 2 jaar ervaring hebt met projectmanagement, weet jij als geen ander het overzicht te bewaren op de lopende programma’s en verlies je de planning en resultaten niet uit het oog. Met jouw betrokken werkwijze en reflectievermogen ben jij de sparringpartner die de processen stuurt, risico’s en kansen signaleert, oplossingen aanlevert en met een SMART-aanpak komt. Daarnaast sta je organisatorisch sterk in je schoenen. Overvolle agenda’s uitpersen om tot overeenstemming over data te komen; een continue en accurate verslaglegging; het formuleren van beslispunten en ‘to-do lijstjes’: jij draait er je hand niet voor om.

Specificaties

AcademicTransfer

Functie-eisen

Wat heb je in huis?

  • Je hebt een wetenschappelijk werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als programma- of projectmanager.
  • Je hebt ervaring met organisatie adviestrajecten, organisatieontwikkeling of veranderkundige trajecten.
  • Je hebt affiniteit met recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.
  • Je hebt een goed luisterend oor en groot inlevingsvermogen.
  • Je werkt coördinerend, analytisch, nauwkeurig, oplossings- en resultaatgericht.
  • Werkervaring binnen de wetenschapssector is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Wat mag je van ons verwachten?

De functie is tijdelijk voor de duur van twee jaar en staat open voor 0,5-0,6 fte (20-24 uur per week). Na deze 2 jaar volgt een evaluatie en behoort verlenging tot de mogelijkheden. Het salaris ligt tussen €4.400 - €5.500 bruto per maand bij een 40 urige werkweek, afhankelijk van je ervaring. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen bij een 40 urige werkweek en is er een mogelijkheid voor extra prestatiebeloning.

Het is een uitdagende functie met veel persoonlijke vrijheid en ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt een eigen laptop en telefoon zodat je in principe overal kunt werken. Met de mogelijkheid om parttime te werken is er een goede werk- en privébalans. Ben je op kantoor, dan is dat ook geen straf : AcademicTransfer is gehuisvest in hartje centrum Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station. Wij letten op duurzaamheid; woon- en werkkilometers die je maakt per openbaar vervoer worden 100% vergoed en er is een fietsregeling.

Werkgever

AcademicTransfer

Wie zijn wij?

Voelt dit profiel als een warme jas? Dan zijn wij op zoek naar jou. Aangenaam. Wij zijn AcademicTransfer, een coöperatie waarin alle universiteiten, universitair medische centra en onderzoeksinstellingen zich verenigd hebben om wereldwijd talent te bereiken en te verleiden voor een wetenschappelijke carrière in Nederland. Ons wervings platform zit in een vernieuwingsproces en het doel voor de komende jaren is om in co-creatie tien projecten aan te pakken. Denk aan het opzetten van een community voor wetenschappers, de implementatie van chatbots, het inzichtelijk plannen van wetenschappelijke carrièrepaden en CV matching met vacatures op basis van kunstmatige intelligentie. Onze kernwaarden zijn betrokken, integer, servicegericht en vindingrijk. Je wordt onderdeel van een klein team van negen professionals: (arbeidsmarkt)communicatie, IT, accountmanagement & sales.

http://www.academictransfer.com

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Beleid- en staf; Management
  • Economie; Gedrag en maatschappij
  • 20—24 uur per week
  • €4400—€5500 per maand
  • Universitair
  • AT Programmamanager Strategisch Plan

Werkgever

Locatie

Lange Viestraat 6-1, 3511 BK, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you