Redacteur bij ESB

Redacteur bij ESB

Geplaatst Deadline Locatie
7 feb 8 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 apr 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij werken aan hèt economisch vakblad/platform van Nederland? Ben jij een breed ontwikkelde econoom met ervaring als redacteur? Dan komen we graag met je in contact!    

Werken bij een innovatief, ondernemend en succesvol databedrijf

Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info, Fondsnieuws, Energeia, ESB en PensioenPro zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

De verantwoordelijkheden van de ESB-redacteur

De redacteur is één van de drie dragende krachten van het economievakblad en discussieplatform ESB.

Specificaties

ESB

Functie-eisen

Zelfstandig econoom

Je denkt mee over de profilering en de koers van het blad. Daartoe heb je een eigen visie op economisch onderzoek en economisch beleid en ben je in staat deze om te zetten in concrete ideeën voor ESB. Tevens weet je dit binnen en buiten de FD Mediagroep uit te dragen.

Redactioneel vaardig

Belangrijk is het zelfstandig beoordelen van aangeboden kopij en het begeleiden van auteurs met hun publicaties. Je kunt academisch werk helder uitleggen en je daarbij verplaatsen in de lezer. Je bent analytisch, verbaal vaardig en tactvol.

Website

Binnen het team ben je eindverantwoordelijk voor de website en de online-publicatieagenda. Je hebt een groot plan- en organisatievermogen, bent stressbestendig en flexibel om deadlines te halen en kunt prioriteiten stellen.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod voor jou

Wij bieden een leuke, uitdagende baan binnen een snelgroeiend bedrijf in de kern van het financieel-economisch domein, waar veel kansen liggen. Je komt terecht in een enthousiast en jong team waar een open en informele werksfeer heerst. Uiteraard bieden wij een mooi salaris en gunstige arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een geweldig kantoor op een steenworp afstand van het Amstelstation in Amsterdam.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Marketing en communicatie
  • Economie
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • Redacteur bij ESB

Locatie

Prins Bernhardplein 173, 1097 BL, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you