Directeur

Directeur

Geplaatst Deadline Locatie
27 feb 25 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 mrt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Organisatie
Het Mulier Instituut is een onafhankelijke stichting gericht op de bevordering en uitvoering van sportonderzoek voor beleid en samenleving. We werken vooral voor overheden en sportorganisaties en voeren op project- en programmabasis beleidsondersteunend sportonderzoek uit. We doen dat vanuit Utrecht met ongeveer 35 mensen onder leiding van een directeur-bestuurder en Raad van Toezicht. Om onze ambities waar te maken en het Mulier Instituut door te ontwikkelen als eigentijdse onderzoeksorganisatie zoeken we een directeur die samen met de directeur-bestuurder leiding geeft aan het Mulier Instituut.

Functie
De directeur vormt samen met de directeur-bestuurder de directie van het instituut en is verantwoordelijk voor personeelszaken, financiën en de operationele leiding van het instituut. Daarnaast is de directeur actief in het sportonderzoek en vervult vertegenwoordigende en representatieve taken.

Specificaties

mulier instituut

Functie-eisen

Profiel
We zoeken een autoriteit in (sport)wetenschappelijk en beleidsrelevant onderzoek. Gepromoveerd, met leidinggevende ervaring en een relevant netwerk, bij voorkeur (ook) in de sportsector. Analytisch, anticiperend vermogen, integer, ondernemend, visionair en innovatiegericht. We staan voor samenbindend en delegerend leiderschap, sterke betrokkenheid bij en groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het instituut. Samen bouwen aan het succes van het Mulier Instituut en de bevordering van het sportonderzoek in Nederland. Uiteraard beschikt de directeur over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, in het Nederlands en Engels.

Het instituut streeft naar (gender)diversiteit in het personeelsbestand.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

De aanstelling is voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Inschaling vindt plaats in schaal 15, cf. de CAO VSNU. Combinatie van deze functie met wetenschappelijk werk bij een kennisinstelling is bespreekbaar.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Beleid- en staf; Management; HRM; Marketing en communicatie; Financiën
  • Economie; Gedrag en maatschappij; Taal en cultuur
  • max. 40 uur per week
  • Gepromoveerd
  • SP Directeur

Werkgever

Locatie

Herculesplein 269, 3584 AA, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you