PhD-kandidaat Erfelijke Gastro-intestinale Tumoren

PhD-kandidaat Erfelijke Gastro-intestinale Tumoren

Geplaatst Deadline Locatie
12 jul 30 sep Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 sep 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Verschillende kiembaanmutaties geven een verhoogd risico op gastro-intestinale tumoren. Identificatie van deze hoog-risicogroep is essentieel. Onderzoek naar de incidentie, het type tumoren en de methode voor vroege opsporing zijn eveneens belangrijk. Wil jij je hierin verdiepen en meer inzicht krijgen in deze erfelijke tumoren om zo de zorg voor deze hoog-risicogroep te verbeteren? Dan is de functie PhD-kandidaat als arts-onderzoeker Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL) wat voor jou!

Functieomschrijving

Als PhD-kandidaat ben je verantwoordelijk voor de planning, uitvoering en het analyseren van de uitkomsten van de onderzoeken, alsmede het hierover rapporteren en publiceren. Je werkt onder de supervisie van dr. Monique van Leerdam. Daarnaast werk je nauw samen met de verschillende professionals betrokken bij de zorg van deze hoog-risicogroep.

·        Je doet onderzoek op de afdeling MDL

·        Je hebt interesse in onderzoek naar erfelijke gastro-intestinale tumoren

·        Je werkt in een multidisciplinaire setting

·        Je onderzoek is zowel epidemiologisch als translationee

 

 

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

We zoeken een excellente en ambitieuze (arts-)onderzoeker die een MSc-graad heeft behaald in geneeskunde of biomedische wetenschappen. Ervaring met het werken met databases, het zelfstandig opzetten van onderzoek en het analyseren van data strekt tot de aanbeveling. Verder ben je een zeer gemotiveerde, accurate en zelfstandige teamspeler met een flexibele werkinstelling. Ook ben je in staat effectief te werken in een multidisciplinair team. Vanzelfsprekend beschik je daarom over goede sociale en organisatorische vaardigheden. Een hoge mate van zelfstandigheid is belangrijk en helpt je om het optimale uit het traject te halen. Het is essentieel dat je de Engelse taal goed beheerst, voor communicatiedoeleinden, alsmede voor publicaties en presentaties.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: drie of vier jaar.

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week. Je krijgt een aanstelling voor de duur van drie of vier jaar (afhankelijk van je achtergrond), te beëindigen met een proefschrift. Je salaris hangt af van je opleiding en ervaring en is conform cao UMC.

Werkgever

LUMC

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

Afdeling

Maag-, Darm- en Leverziekten

Binnen de afdeling MDL is de zorg voor patiënten met erfelijke gastro-intestinale tumoren een van de speerpunten. Binnen het multidisciplinaire team waarin de zorg voor deze patiëntengroep wordt georganiseerd lopen reeds meerdere onderzoeken. Voor patiënten met een CDKN2A-mutatie is het onderzoek met name in het LUMC georganiseerd. Voor onderzoek naar Lynch-syndroom wordt samengewerkt met de StOET en de andere Nederlandse Academische Centra, en het Antoni van Leeuwenhoek. Dit project is ingebed in een programma van essentiële cursussen en het LUMC biedt veel opleidingskansen door middel van lezingen, seminars en workshops.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • Universitair
  • B.19.EK.EO.67

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you