Studentenpsycholoog

Studentenpsycholoog

Geplaatst Deadline Locatie
18 jul 19 sep Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 sep 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

StudieSuccesCentrum

Functieomschrijving

Wil jij als Psycholoog deel uitmaken van een expertisecentrum, waarin talentontwikkeling, interdisciplinaire samenwerking, onderzoek, innovatie en (psychosociale) begeleiding aan studenten de leidraad vormen voor het vergroten van het studiesucces van alle studenten? Ben jij ondernemend, heb jij durf, ben jij enthousiast, persoonlijk en ben jij samenwerkingsgericht? Herken jij jezelf in de gevraagde expertise van deze vacature? Dan horen wij graag van jou.

Bij StudieSuccesCentrum kom jij te werken in een team van 4 psychologen waar gedrevenheid en enthousiasme de boventoon voert. Je gaat met je team en in samenwerking met studentendecanen een bijdrage leveren aan het beleid van studieloopbaanbegeleiding en studentenwelzijn in de meest brede zin.

Ben jij:

  • een psycholoog en heb je ervaring opgedaan met kortdurende behandelingen aan jongvolwassenen binnen een ggz-instelling;
  • communicatief sterk en een actieve verbinder;
  • in staat om je kennis en ervaring te vertalen naar beleid;
  • iemand die graag interdisciplinair samenwerkt?

Dan ga je:

  • kortdurende behandeltrajecten bieden aan individuele (internationale) studenten;
  • trainingen verzorgen voor studenten op het gebied van psychosociale problematiek;
  • indien nodig doorverwijzen naar basis of gespecialiseerde GGZ.

Specificaties

Saxion

Functie-eisen

Heb je:

  • een universitaire opleiding klinische psychologie;
  • affiniteit met de doelgroep (internationale) studenten en jongvolwassenen in het algemeen;
  • kennis van en ervaring van met psychosociale behandeltrajecten, zowel individueel als groepsbehandeling;
  • ervaring met het ontwikkelen van trainingsmateriaal passend bij de doelgroep;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal?

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?
Een aanstelling in het functieprofiel van studentenpsycholoog 1. De aanstelling is aanvankelijk voor de duur van een jaar met optie tot verlenging. Je salaris is, afhankelijk van kennis en ervaring maximaal € 4.892,31 (schaal 11-cao-hbo) bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een dertiende maand. Saxion streeft naar diversiteit in de samenstelling van haar medewerkersteams. Gezien de samenstelling van het team gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar een man.

Werkgever

Je nieuwe werkomgeving
De wereld wordt steeds slimmer. Iedere dag opnieuw zien wij producten, diensten en oplossingen die er gisteren nog niet waren. Saxion vindt dat de mens in dit proces centraal moet staan. Dit vraagt om enthousiaste, samenwerkingsgerichte medewerkers die met durf meebewegen met de veranderende wereld en de student centraal zetten in een cultuur van Continu Verbeteren.

Wij bereiden onze studenten op diverse manieren voor op hun toekomstige rol in deze dynamische samenleving. Onze belofte is "Get Ready for a Smart World." We werken volgens de Lean filosofie om ons werk, vanuit studentperspectief, slimmer, beter en anders uit te voeren.

Bij Saxion leren studenten welke invloed innovaties hebben op hun vakgebied en hoe zij technologie kunnen toepassen om tot de beste resultaten te komen. Ook ons onderzoek onderscheidt zich door focus op de wisselwerking tussen mens en technologie. Hiermee sluit Saxion goed aan op de sterke groei van de hightech maakindustrie, waar Oost-Nederland een voortrekkerspositie inneemt. Studenten en onderzoekers komen met verrassende opvattingen en slimme oplossingen voor vraagstukken van bedrijven en organisaties. De impact hiervan op mensen en hun leefomgeving is groot; het leven wordt makkelijker, aangenamer, betaalbaarder, duurzamer.

Afdeling

StudieSuccesCentrum
De medewerkers van StudieSuccesCentrum zijn betrokken professionals die vanuit hun vakgebied met passie en trots samenwerken aan het studiesucces van iedere student. StudieSuccesCentrum heeft veel voorzieningen om studenten zo succesvol mogelijk te laten studeren. StudieSuccesCentrum functioneert als een bruggenbouwer en werkt, met respect voor hun specifieke context en eigenheid, samen met voorliggend onderwijs, academies, opleidingen en docenten aan een gedegen onderwijskwaliteit en studiesucces.  StudieSuccesCentrum neemt vanuit haar ervaring en expertise deel aan zowel het maatschappelijke als het wetenschappelijke debat rondom succesvol studeren en zorgt voor een brede en zorgvuldige verspreiding van valide informatie. StudieSuccesCentrum is zowel een inspirator als een ondersteuner van innovatie en kennisdeling in het domein van studiesucces.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs
  • Gedrag en maatschappij
  • 36—40 uur per week
  • max. €4892 per maand
  • Universitair
  • SP Studentenpsycholoog

Locatie

M.H. Tromplaan 28, 7513 AB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you