Adjunct Secretaris Examencommissie (1,0 fte)

Adjunct Secretaris Examencommissie (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
26 jul 31 aug Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 aug 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wat je gaat doen:
Binnen deze dynamische rol houd je je met verschillende dingen bezig.

Je schrijft besluiten op individuele verzoeken, toelatings- en dispensatieverzoeken van studenten. Op basis van de geldende regelementen neem je zelfstandig besluiten en communiceer je deze besluiten in officiële beschikkingen richting de student. Je overlegt regelmatig met de studieadviseurs over individuele casus. Wanneer studenten in beroep gaan tegen een besluit behandel jij dit beroep: je doorloopt het proces van de bemiddelingsfase tot en met de hoorzitting van het CBE.

Je bent een van de aanspreekpunten voor de centrale afdeling binnen de universiteit die de tentamens verzorgt. Wanneer er onregelmatigheden plaatsvinden tijdens een tentamen zoek je uit wat er precies is gebeurd en onderneem je acties om tot verbetering te komen. Wanneer er vermoeden is van fraude, neem jij deze dossiers onder je hoede en zorg je voor een correcte afhandeling.

Op basis van jouw kennis en ervaring met de examenproblemen van studenten adviseer je je collega’s van de Examencommissie over het (uitvoerings)beleid en procedures. Je werkt zeer nauw samen met de secretarissen en medewerker Examencommissie en vervangt hen bij hun afwezigheid. Voor docenten ben jij een van de aanspreekpunten binnen de Examencommissie.

Je bent verder verantwoordelijk voor het maken van het jaarverslag, het verstrekken van online informatie en het goed functioneren van de digitale ondersteuningssystemen.

Wat het je oplevert
Werken bij een fantastische werkgever met een goede brand. Een stevige en afwisselende rol waarbij je nauw samenwerkt met verschillende afdelingen binnen de faculteit. Geen dag is hetzelfde en je wordt continue uitgedaagd. We bieden je training en begeleiding om je zo goed mogelijk je werk te laten doen.

Met wie ga je werken?
De Adjunct-Secretaris maakt deel uit van het afdeling Studentenzaken. Dit team houdt zich bezig met een divers palet aan activiteiten: aanmelding, toelating en selectie; studieadvies; informatievoorziening aan studenten en studiekiezers; kwaliteitszorg en de ondersteuning van de examencommissie.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Wat we van je vragen:
- Een afgeronde HBO- of academische opleiding gecombineerd met werkervaring binnen een examencommissie
- Vlekkeloze beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift. Beheersing is minimaal op C1-niveau.
- Een groot analytisch vermogen en het vermogen om problemen snel tot de kern terugbrengen.
- Een actieve, initiatiefrijke teamplayer die verbinding en communicatie belangrijk vindt.
- Ervaring met het interpreteren en toepassen van regelgeving.
- In staat om je snel veel kennis eigen te maken en deze kennis up-to-date te houden.
- Een zeer hoge mate van integriteit.
- Je bent een stevige gesprekspartner richting studenten, wetenschappelijke staf en collega’s die op een prettige manier weet te overtuigen.

Arbeidsvoorwaarden

Wat we je te bieden hebben:
·         Een uitdagende baan met leuke collega’s
·         Een marktconform salaris, maximaal schaal 10  (maximaal €4.274,-)
·         Tijdelijk contract van 1 jaar met een optie tot verlenging
·         Ruimte om je te ontwikkelen en mee te denken
·         8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering
·         Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen. Ons onderzoek is multidisciplinair en sterk verweven  met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en studiekwaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Belangrijke waarden voor de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes. www.eur.nl.

Afdeling

Erasmus School of Economics

Erasmus School of Economics biedt universitaire bachelor- en masteropleidingen aan in het Nederlands en Engels. Ons onderzoek richt zich op diverse economische vraagstukken en is deels gelieerd aan de Sustainable Development Goals (van de VN). Je herkent Rotterdamse economen aan hun effectiviteit, drive en betrokkenheid. We besteden niet alleen aandacht aan de problemen van vandaag, maar richten ons ook op mogelijke oplossingen voor de uitdagingen van morgen. Meer informatie over de faculteit kun je vinden op: www.ese.eur.nl.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • ESE/26072019

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you