Enthousiaste Docent Wiskunde

Enthousiaste Docent Wiskunde

Geplaatst Deadline Locatie
9 aug 6 okt Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 okt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wat is techniek zonder wiskunde? Als docent wiskunde werk je mee aan het internationaal toonaangevende onderwijs waar de TU Delft voor staat. Je leidt de ingenieurs van de toekomst op door op een inspirerende en succesvolle manier goed wiskundeonderwijs te geven in de Bachelor opleiding Technische Wiskunde, het master programma Applied Mathematics, maar met name in de basisvakken (Lineaire Algebra, Analyse en eventueel ook Kansrekening en Statistiek) binnen het serviceonderwijs aan andere opleidingen binnen de TU Delft. Het onderwijs in deze vakken wordt momenteel vernieuwd, van de nieuwe docent wordt daarin een actieve bijdrage en open houding verwacht.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je hebt een universitaire opleiding Wiskunde en bent gepromoveerd, bij voorkeur met een specialisatie binnen de Statistiek of Kansrekening. Je hebt affiniteit en ervaring met of aanleg voor het geven van inspirerend onderwijs. Je bent geïnteresseerd in en gemotiveerd voor innovatie in het onderwijs. Bovendien heb je goede communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels, en interdisciplinaire belangstelling. Omdat de TU Delft een internationale omgeving is, worden er specifieke eisen gesteld aan de Engelse taalvaardigheid van de onderwijsgevenden. Voor wie (nog) niet aan die eisen voldoet, biedt de TU Delft trainingen aan.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar.

De functie heeft een omvang van 38 uur (1 fte) per week. Het betreft een (tijdelijke) aanstelling van 2 jaar. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring gebaseerd op schaal 10, 11 of 12 (met een maximum van € 5.656,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Afdeling

Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica

De faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) leidt innovatieve ingenieurs en onderzoekers op. Daarnaast wordt binnen de faculteit grensverleggend onderzoek verricht op deelterreinen binnen electrical engineering, computer sciences en applied mathematics. Kenmerkend aan ons onderzoek is de grote maatschappelijke relevantie. De faculteit beschikt over uitstekende faciliteiten die de internationale positie van de faculteit in onderwijs en onderzoek accentueren. Binnen deze interdisciplinaire en internationale setting werken ruim 1100 medewerkers, waaronder ongeveer 400 promovendi, en circa 2100 studenten aan de wetenschappelijke uitdagingen voor de toekomst op terreinen zoals cyber security, embedded software, sustainable energy, bio-electronics, financial mathematics etc.

Als docent wiskunde word je geplaatst bij één van de secties van het Delft Institute of Applied Mathematics (DIAM). De secties verzorgen onderwijs en verrichten onderzoek op hun specifieke gebied van wiskundige modelvorming en toepassingen in de technische wetenschappen. DIAM doet onderzoek op het gebied van ontwerp, de analyse en simulatie van wiskundige modellen. Dit onderzoek is zowel analytisch als numeriek van aard en is geïnspireerd vanuit technische toepassingen. De afdeling speelt een actieve rol in de vertaling van de onderzoekresultaten naar concrete praktische toepassingen. Zij onderhoudt intensieve contacten met de andere faculteiten van de TU Delft, de grote technologische instituten (ECN, NLR, WL, Rijkswaterstaat, MARIN, TNO) en onderzoekslaboratoria. DIAM verzorgt op haar eigen vakgebied het onderwijs voor de Bachelor opleiding Technische Wiskunde en het Master programma Applied Mathematics, en levert een bijdrage aan het serviceonderwijs voor de andere faculteiten van de TU Delft.

https://www.tudelft.nl/en/eemcs/the-faculty/

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs
  • Techniek
  • 38—40 uur per week
  • €2709—€5656 per maand
  • Gepromoveerd
  • EWI2018-79

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you