Teamleider Financiële administratie (0,8-0,9 fte)

Teamleider Financiële administratie (0,8-0,9 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
21 aug 1 okt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 okt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor de Centrale administratie en inkoop is het Servicebureau op zoek naar een Teamleider Financiële administratie (0,8-0,9 fte)

Functieomschrijving

De Centrale administratie en inkoop (CA&I) bestaat uit de Financiële administratie, Centrale Studentenadministratie en Inkoop. De Financiële administratie bestaat uit acht personen en is onder andere verantwoordelijk voor de tijdige, juiste en volledige (financiële) administratie van de AHK en haar academies, administratieve organisatie, het beheer van financiële middelen en de btw-aangifte. Het team wordt aangestuurd door de Teamleider Financiële administratie, die momenteel op ad interim basis opereert.

Voor het team van de Financiële administratie zijn we op zoek naar een teamleider Financiële administratie. De teamleider Financiële administratie is belast met de aansturing van de hogeschoolboekhouding, met de opzet en toetsing van de AO/IC en met de financiële (jaar-)rapportages. De teamleider Financiële administratie stuurt functioneel de medewerkers van de Financiële administratie aan en rapporteert aan het Hoofd Centrale administratie en inkoop.

De afdeling werkt met Exact Financials en maakt veel gebruik van Excel. Binnen de Financiële administratie wordt hard gewerkt aan procesverbeteringen en optimalisatie van de werkzaamheden, middels oplossingen op gebied van automatisering. We zitten in een continu verbeterproces.

Wat ga je doen?
Je bent ervoor verantwoordelijk dat de gehele administratie juist, tijdig en volledig wordt uitgevoerd. Je zorgt dat dit goed gecoördineerd verloopt. Naast de maandafsluiting ben je ook in de lead voor de jaarafsluiting en verzorg je de jaarrekening.

Je voert voortgangs- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers en je bent contactpersoon voor btw-aangelegenheden en accountant. Daarnaast onderhoud je contact met Concerncontrol en academiecontrollers over allerlei financiële vraagstukken.

Je denkt in mogelijkheden en draagt verbeteringen aan voor systemen en processen en bent in staat om zelfstandig kleinere veranderingen door te voeren. Ook doe je mee in aanverwante projecten.

Specificaties

Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK)

Functie-eisen

Wij zoeken een verbindend persoon, die het als zijn/haar missie ziet om een boekhouding in control te hebben en financiële processen binnen de afdeling te optimaliseren. Daarnaast heeft de kandidaat oog voor de ontwikkeling van de medewerkers en kan helder communiceren op verschillende niveaus.

Door betrouwbare, tijdige, juiste en volledige informatie over de voortgang te leveren, geef je het hoofd CA&I, de controllers en de concerncontroller inzage in de financiële en operationele prestaties van de diverse academies.

De kandidaat die we zoeken heeft:

  • een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op minimaal hbo-niveau;
  • een aantal jaren relevante werkervaring;
  • leidinggevende ervaring;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • een proactieve houding, is flexibel, accuraat en heeft een analytisch, probleemoplossend denkvermogen;
  • oog voor verbeteringen;
  • een duidelijke hands-on werkhouding en een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel;
  • mentaliteit van op- en doorpakken, gecombineerd met het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • affiniteit met informatievoorziening en IT-systemen;
  • ervaring met MS Office pakketten is een vereiste en kennis van Exact is een pre;
  • een positief ingestelde houding met een ‘can-do’-mentaliteit;
  • affiniteit met onderwijs is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Aanstelling en honorering vinden plaats volgens de cao-hbo. De functie is gewaardeerd in schaal 10 (max. €4.192,37 bruto per maand bij een volledig dienstverband). Inschaling is mede afhankelijk van opleiding, ervaring en laatstgenoten salaris. Er is sprake van een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een vaste formatieplaats met in eerste instantie een aanstelling voor een jaar.

Werkgever

De Breitner Academie, de Academie van Bouwkunst, het Conservatorium van Amsterdam, de Nederlandse Filmacademie, de Reinwardt Academie en de Academie voor Theater en Dans vormen samen de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK). In tal van specialistische hbo-studierichtingen op bachelor- en masterniveau leidt de AHK studenten op tot het nationale en internationale werkveld van kunst, cultuur en erfgoed. Binnen de AHK zijn de ondersteunende diensten centraal ondergebracht in het Servicebureau, bestaande uit de afdelingen Concerncontrol, Centrale administratie en inkoop, ICT, Informatiemanagement, Huisvesting en beheer, P&O en Kwaliteit, communicatie en beleid.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Management; Financiën
  • Economie
  • 32—36 uur per week
  • max. €4192 per maand
  • Universitair
  • AT Teamleider Financiële administratie

Werkgever

Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Jodenbreestraat 3, 1011 NG, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you