Onderwijscoördinator Hoger Onderwijs Voor Ouderen (0,4 fte)

Onderwijscoördinator Hoger Onderwijs Voor Ouderen (0,4 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
21 aug 10 sep Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 sep 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

HOVO Utrecht zoekt een onderwijscoördinator die een vernieuwend en aantrekkelijk onderwijsaanbod voor onze cursisten gaat neerzetten.

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van een uitgebreid aanbod van cursussen en lezingen voor onze doelgroep van nieuwsgierige, hoger opgeleide 50-plussers. Je bedenkt nieuwe onderwerpen, onderhoudt een netwerk van bevlogen (freelance) docenten en draagt bij aan het in de etalage zetten van de onderwijsactiviteiten. Daarnaast bewaak je in samenspraak met een programmacommissie de kwaliteit van de cursussen. Voor de inhoud van de cursussen zijn het onderzoek en de (oud-)docenten van de Universiteit Utrecht je belangrijkste aandachtsgebied. Bij het samenstellen van het onderwijsaanbod werk je nauw samen met de andere onderwijscoördinator die binnen HOVO Utrecht de Hogeschool Utrecht als aandachtsgebied heeft.  

Naast het zorgdragen voor het onderwijsaanbod ben je ook de drijvende kracht achter de onderwijsvernieuwing binnen HOVO Utrecht. Je doet voorstellen voor onderwijsinnovaties die aansluiten bij onze doelgroep en zorgt voor de realisatie van de plannen. Zo experimenteer je bijvoorbeeld met blended learning, nieuwe werkvormen en onderwijs op afstand en implementeer je de best practices in ons onderwijs. Hierbij houd je de onderwijsinnovaties binnen het universitaire onderwijs nauw in de gaten en heb je contact met samenwerkingspartijen binnen de Universiteit Utrecht.

Specificaties

Stichting Hoger Onderwijs voor Ouderen

Functie-eisen

We zoeken voor deze functie een kandidaat met sterke affiniteit met wetenschap en onderwijs. Je hebt een goed beeld van de actuele universitaire ontwikkelingen, zowel op het gebied van wetenschappelijk onderzoek als op het gebied van onderwijsinnovatie. Daarbij ben je proactief, communicatief vaardig en zoek je de samenwerking op.

Verder neem je mee:

  • Afgeronde universitaire opleiding of promotie;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, waarvan een gedeelte binnen een universitaire omgeving. Werkervaring bij de Universiteit Utrecht is een pré;
  • Brede wetenschappelijke interesse;
  • Affiniteit en bij voorkeur ervaring met onderwijsinnovatie;
  • Ervaring met projectleiding;
  • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een jaar. Verlenging behoort tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 2.709,- en maximaal € 4.274,- bruto per maand (schaal 10) bij een voltijds dienstverband. Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.

Werkgever

Onderwijsinstelling HOVO Utrecht biedt in samenwerking met de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht cursussen op hbo- en universitair niveau voor hoger opgeleide 50-plussers. Het onderwijs beslaat uiteenlopende onderwerpen en vakgebieden en er zijn geen tentamens. Jaarlijks trekt HOVO Utrecht bijna 3000 nieuwsgierige mensen die op latere leeftijd nieuwe kennis en inzichten willen opdoen tijdens een van de 100 cursussen, lezingen of excursies. De organisatie bestaat uit een klein gedreven team van vijf personen en werkt vanuit het Utrecht Science Park.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; Management
  • Economie
  • max. 16 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • Universitair
  • AT Onderwijscoördinator

Werkgever

Stichting Hoger Onderwijs voor Ouderen

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584 CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you