Junior inkoopadviseur

Junior inkoopadviseur

Geplaatst Deadline Locatie
13 sep 24 okt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 okt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Kom jij het inkoopteam ondersteunen op de Erasmus Universiteit Rotterdam? Een universiteit voor denkers en doeners.

Functieomschrijving

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het bieden van ondersteuning aan het inkoopteam bij de inkoopprocessen. Je kunt hierbij denken aan het onderhouden en ontwikkelen van het contractenregister, het beantwoorden van 1e-lijns inkoopvragen, spendanalyse, maar ook een juiste dossiervorming en archivering van lopende en afgeronde inkooptrajecten. Met behulp van jouw ondersteuning zijn alle gegevens compleet en actueel. Het contractenregister wordt in het najaar van 2019 EUR-breed opgezet. Je bewaakt de voortgang van de lopende overeenkomsten. Binnen de functie valt ook het (samen met de crediteuren administratie) toekennen van grootboek- of inkoopcodes aan nieuwe leveranciers, zodat de spendanalyse zuiver blijft.

Als junior inkoopadviseur krijg je een afgewogen prettig inwerkprogramma, zodat je een flitsende start kunt maken en je kennis kan vergroten. Je ondersteunt de inkoopadviseurs o.a. door het organiseren en bijwonen van vergaderingen, inhoud en voortgang vast te leggen en mee te denken over procesverbeteringen. En je wordt direct actief betrokken bij de meest uiteenlopende inkooptrajecten, ook de Europese.

 

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur aangevuld met Nevi-1, dan wel een gelijkwaardig ervaringsniveau. Je bent een kei in het werken met diverse MS-Office programma’s zoals Excel, Powerpoint en Word. Je bent in staat om ICT-systemen snel te doorgronden. 

Je stelt je op als eerste aanspreekpunt van de afdeling en als een professionele en betrouwbare vertegenwoordiger van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Je bent proactief, signaleert knelpunten en weet deze knelpunten om te buigen naar kansen of verbeteringen.

De competenties die bij een junior inkoopadviseur horen zijn: klantbetrokken, samenwerken, resultaatgericht en analytisch vermogen. Je beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels
(CEFR level B2).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren worden verlengd/omgezet in een vaste aanstelling. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.579,00 en € 3.445,00 bruto per maand (schaal 8 ). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Wij hechten grote waarde aan diversiteit en geloven dat een diversiteit aan talenten bijdraagt aan onze visie en strategie om als universiteit te kunnen excelleren op onderzoek en onderwijs. Dat maakt dat wij op zoek zijn naar een persoon die ons team vanuit diversiteitsperspectief goed kan aanvullen.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Waarden die op de EUR van toepassing zijn en die zij hoog in het vaandel heeft, zijn durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

De dienst Real Estate & Facilities (RE&F)

De dienst Real Estate & Facilities (RE&F) biedt een inspirerende, goed functionerende en doelmatige huisvesting en facilitaire dienstverlening zodat studenten, medewerkers en bezoekers op de locaties van de Erasmus Universiteit Rotterdam optimaal kunnen presteren en zich er thuis voelen. Bezoekers ervaren de campus als prettig, comfortabel, functioneel, inspirerend en schoon. Voor de campus neemt RE&F een leidende rol met een visie vanuit expertise. Strategische doelen zoals duurzaamheid promoten wij actief. Wij faciliteren kantoorruimten, onderwijsruimten en studieplekken door het regisseren van de services. De afnemers van een kantoorruimte bepalen zelf hoe deze wordt ingericht en aangekleed.

De afdeling Inkoop en Contractmanagement bestaat uit twee teams. Het team Inkoop werkt voor de ondersteunende diensten, faculteiten en andere organisatieonderdelen en geeft gevraagd en ongevraagd inkoopadviezen. Inkoop zit midden in een uitdagende professionalisering van de inkoopfunctie. In 2019 zijn we bezig met strategische contractmanagement, het ontwikkelen van inkoop intelligence tools en het centraliseren/borgen van de inkoopprocessen. We zijn gestart met de uitrol van een Purchase-to-Pay systeem en Inkoop speelt daarbij een belangrijke rol.

Het team Contractmanagement richt zich op de overeenkomsten van de dienst Real Estate & Facilities en werkt nauw samen met Inkoop en andere contractmanagers binnen de EUR.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—40 uur per week
  • €2579—€3445 per maand
  • HBO
  • PRO/13092019/285834

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you