Archivist - IISG-KNAW - Amsterdam

Archivist - IISG-KNAW - Amsterdam

Geplaatst Deadline Locatie
18 sep 1 okt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 okt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Je ordent en beschrijft de archieven van de FNV, het NVV en de daarmee verbonden vakbonden, organisaties en medewerkers. Je werkt nauwkeurig, snel en doortastend en schrikt niet van grote hoeveelheden. Je kunt je goed aan de planningen houden en blijft het overzicht behouden. Je ideeën om materiaal efficiënter te verwerken worden op prijs gesteld. Je werkt in een enthousiast team van 4 projectmedewerkers, die voor een prettige werksfeer zorgen.

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Je hebt een relevante opleiding afgerond op HBO-niveau (bij voorkeur Archiefschool of Reinwardt Academie) of je beschikt over kennis en ervaring op een vergelijkbaar niveau. Je bent vertrouwd met informatietechnologie en het gebruik van internationale beschrijvingsstandaarden, met name EAD. Je werkt vlot en nauwkeurig en je kan goed in een team samenwerken.

Arbeidsvoorwaarden

De aanstelling bij het IISG is voor de duur van twee jaar. Het salaris bedraagt afhankelijk van relevante werkervaring minimaal € 2.161,- en maximaal € 3.052,- bruto per maand (schaal 7 CAO-Nederlandse Universiteiten) bij een fulltime-aanstelling. Het IISG biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,3 % eindejaarsuitkering, 8% vakantie-uitkering, een goede pensioenregeling en 6 weken vakantie op jaarbasis.

Werkgever

Internationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis (IISG)

Het Internationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis (IISG - KNAW) is een onderzoeksinstituut van de KNAW. Het IISG is wereldwijd een van de meest vooraanstaande onderzoeksinstituten op het terrein van de sociale geschiedenis. Het instituut onderzoekt hoe de werk- en arbeidsverhoudingen zich wereldwijd op de lange termijn ontwikkelen. Hiertoe verzamelt het instituut archieven en data op mondiale schaal. De verbinding tussen onderzoek en collecties draagt sterk bij aan de onderscheidende meerwaarde van het instituut.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 38 uur per week
  • HBO
  • AT2019-057

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Cruquiusweg 31, 1019 AT, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you