Medewerker (m/v) Monitoring & Reporting (1,0 fte)

Medewerker (m/v) Monitoring & Reporting (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
30 sep 14 okt Roterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 okt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Je bent onderdeel van een team van financieel specialisten, binnen de afdeling Monitoring & Reporting; onderdeel van de Dienst Finance. Als team monitoren we het in control zijn van de transactie verwerkende processen binnen Professional Services, zodat inzicht wordt gekregen in de effectiviteit van de getroffen beheersingsmaatregelen. Je levert een bijdrage aan verdere uniformering van afdelingsprocessen en onze output. Daarnaast adviseer je het afdelingshoofd en de directeur van de Dienst Finance over mogelijke procesverbeteringen en/of potentiële risico’s op basis van de uitkomsten van de uitgevoerde steekproeven. De bevindingen kunnen leiden tot vervolgacties en mogelijkerwijs projecten; geïnitieerd vanuit de afdeling of gevraagd door anderen.

Je werkt mee aan de opbouw van de balansdossiers en onderdelen van de cijfermatige jaarrekening. Vanuit je rol heb je verschillende contacten binnen en buiten de afdeling, waarin je de principes van de afdeling vertegenwoordigd: objectief, met een brede blik, betrokken en op inhoud overtuigend. Daarin zijn we proactief en professioneel vanuit de gedachte 'alleen ga je sneller, samen kom je verder'. Het kunnen samenwerken en het initiatief nemen spreekt hierbij voor zich.

Kortom: een afwisselende baan, waarin je zelf resultaat neer kunt zetten ten behoeve van het geheel en bij kunt dragen aan continue verbeteringen. Je bent de spil tussen meerdere interne klanten/gebruikers van onze informatie, directeuren en interne leveranciers. Dit vraagt om communicatieve vaardigheden vanuit een dienstverlenende en klantgerichte rol, waarmee de kracht van Professional Services wordt benadrukt. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Monitoring & Reporting.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Binnen Monitoring & Reporting, onderdeel van de Dienst Finance, zijn wij op zoek naar een proactieve, dynamische medewerker die nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaat.

Wij zoeken een (Post) HBO-er met bij voorkeur een (bedrijfs-)economische of bedrijfskundige vooropleiding en cijfermatig inzicht. Je bezit uitstekende vakkennis van de uitgevoerde Finance processen en beschikt over relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een instelling voor wetenschappelijk onderwijs & onderzoek. Daarnaast vragen we minimaal 3 jaar kennis en ervaring met de methodiek voor interne controle en administratieve organisatie. Ten slotte beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

De functie van Medewerker Monitoring & Reporting is ingedeeld in functieniveau schaal 10. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling, maximaal € 4.274, - bruto per maand (maximum schaal 10).

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie uitkering van 8,0%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en ruime verloffaciliteiten (o.a. 41 vakantiedagen) voor een goede balans tussen werk en privé. Verder is de EUR aangesloten bij het pensioenfonds ABP en biedt gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van een aantal faciliteiten, zoals sportaccommodatie en bibliotheek. Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor de duur van één jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Een smeltkroes van talent, internationaal georiënteerd en sterk maatschappelijk betrokken. Dat is de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR).

Een universiteit die met 25.000 studenten en circa 2.700 medewerkers wetenschappelijke kennis in Rotterdam ontwikkelt, die grenzeloos toepasbaar is. Werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam betekent werken bij een ambitieuze universiteit met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Thans en in de komende jaren investeert de EUR in de verdere ontwikkeling van de bedrijfsvoering. In de huidige strategische planperiode 2019-2024 zullen de vruchten van deze investering worden geplukt, teneinde er mede zorg voor te dragen dat de positie van de EUR in Nederland en daar buiten verder zal worden versterkt.

Afdeling

Dienst Financial Services (FIN)

De dienstverlening van Financial Services is georganiseerd in een drietal afdelingen: Financial Transaction Office (FTO), Monitoring & Reporting (M&R) en Controlling Services (CS).

De afdeling Monitoring & Reporting heeft als doel toe te zien op de kwaliteit van de administratieve processen en het toetsen en adviseren over de betrouwbaarheid van de transactieverwerking. Daarnaast stelt Monitoring & Reporting de cijfermatige jaarrekening, de balansdossiers daaromtrent op en werkt voorbereidend voor de externe accountant. Tevens is de afdeling belast met het beheren van de administratieve organisatie rondom de transactie verwerkende processen en het adviseren hierover.

Specificaties

  • Financiën
  • max. 40 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • HBO+
  • PRO/FIN/30092019

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burg. Oudlaan 50, 3062 PA, Roterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you