Drie docenten BSc Kunstmatige Intelligentie en/of Master Artificial Intelligence

Drie docenten BSc Kunstmatige Intelligentie en/of Master Artificial Intelligence

Geplaatst Deadline Locatie
2 okt 27 okt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 okt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan het opleiden van studenten van de Bachelor of Master Kunstmatige Intelligentie? Wil je werken in een opleiding die al jaren in de belangstelling staat, maar die gekozen heeft voor kwaliteit en kleinschalig onderwijs? Wij zoeken drie docenten die werkgroepen gaan geven, opdrachten ontwikkelen & evalueren en studentassistenten gaan begeleiden.

Deze opleiding is samen met acht andere bacheloropleidingen ondergebracht binnen het College of Science van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI).

Wat ga je doen?

Je zal in overleg met de vakdocent de werkgroepen coördineren, de assistenten begeleiden, (programmeer)opdrachten ontwikkelen, de kwaliteit van de werkgroepen in de gaten houden en verbeteren waar nodig en je geeft zelf ook les aan één of twee groepen van ca. 20 studenten.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het:

  • begeleiden van werkcolleges en practica van vakken met (meestal) programmeeropdrachten (vooral in Python);
  • voorbereiden, ontwikkelen en aanpassen van lessen en lesmateriaal voor werkcolleges, practica en projecten;
  • assistentie bij de instructie van student-assistenten van de vakken;
  • feedback geven op en nakijken van wekelijkse opdrachten;
  • bijhouden van de digitale leeromgeving (Canvas);
  • afstemmen van de onderwijsactiviteiten met de coördinator Academische Vaardigheden, de vakcoördinatoren en andere docenten;
  • een combinatie met werken aan vakken uit de Master Artificial Intelligence of eventueel andere opleidingen binnen de faculteit behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van jouw belangstelling en de op dat moment aanwezige mogelijkheden binnen de faculteit.

Ook kun je trainingen volgen binnen het traject voor de Basiskwalificatie Onderwijs (BKO), een landelijk erkend onderwijscertificaat dat docenten de gelegenheid biedt om reeds aanwezige competenties zichtbaar te maken en erkend te krijgen.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

We zoeken kandidaten:

  • met een afgeronde Master of Science, liefst in het vakgebied van Artificial Intelligence, Logic, Computer Science en/of Mathematics;
  • met kennis van minimaal een combinatie van twee van de volgende disciplines: wiskunde, logica, taaltheorie, psychologie, programmeren (Python), beeldverwerken en machine learning;
  • met goede didactische en organisatorische kwaliteiten;
  • met een proactieve instelling;
  • die initiatiefrijk zijn;
  • die zowel goed zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Een jaar.

Een tijdelijke aanstelling van 1 jaar voor 24 tot 38 uur per week (exacte aantal uren in overleg te bepalen). Aansluitend is een mogelijkheid tot verlenging met 3 jaar indien we jouw functioneren positief beoordelen.  Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, minimaal €2.709 en maximaal €4.274 (schaal 10) bruto per maand op basis van volledige werktijd (38 uur). Deze bedragen zijn exclusief 8 % vakantie- en 8.3 % eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Nieuwsgierig naar onze organisatie en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en ontwikkelmogelijkheden? Hier lees je meer over werken bij de FNWI.

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

Afdeling

College of Science

De Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) heeft ruim 6.500 studenten en 1.600 medewerkers (werkzaam in onderwijs, onderzoek en ondersteuning). Studenten en onderzoekers van de FNWI zijn gefascineerd door hoe de wereld in elkaar zit. Of het nu gaat om elementaire deeltjes, het ontstaan van het heelal, of de werking van het brein.

De kracht van de FNWI zit in het commitment en enthousiasme van de onderwijsgevenden en de studenten, de ruimte voor eigen initiatief, de constant verbeterende ondersteuning en de moderne professionele campus. Bij het inrichten van het onderwijs geldt 'uniformiteit waar het kan en differentiatie waar het moet', waarbij het aan de opleidingen zelf is om binnen generieke kaders te bepalen welke doelen men wil realiseren en hoe men dat wil bereiken.

Bij het College of Science kom je terecht op een uitdagende werkplek met afwisselende werkzaamheden en voldoende ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Er is een open sfeer en ruimte voor intercollegiale samenwerking.

 

Specificaties

  • Onderwijs
  • Natuurwetenschappen
  • 24—38 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • Universitair
  • 19-642

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Science Park 904, 1098 XH, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you