Senior Event Manager

Senior Event Manager

Geplaatst Deadline Locatie
8 okt 27 okt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 okt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Als event manager ben je verantwoordelijk voor de perfecte organisatie en uitvoering van onze corporate evenementen. Deze evenementen, zoals de Opening Academisch Jaar en de Dies Natalis, worden veelal in opdracht van het College van Bestuur georganiseerd, in nauwe samenwerking met collega-diensten, faculteiten en externe partijen. Op deze manier help je mee om de reputatie van de EUR bij interne en externe stakeholders te versterken.

Functieomschrijving

Wat wordt jouw bijdrage?

  • Je bent binnen de afdeling Marketing & Communicatie de projectleider van corporate evenementen, en bent in die rol betrokken in alle fasen van het project: van concept tot evaluatie.
  • Je bent in deze functie verantwoordelijk voor alle aspecten die bij de organisatie van een event komen kijken, zoals programmering, coördinatie, draaiboek, communicatie, aankleding, budget, catering en veiligheid.
  • In je rol als senior event manager geef je sturing aan de leden van het projectteam, overleg je met collega’s van je eigen en andere afdelingen en adviseer je onder meer het College van Bestuur.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je baggage:

  • Minimaal werk- en denkniveau hbo, bij voorkeur een communicatie- of een vergelijkbare opleiding
  • Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring met het organiseren van evenementen
  • Projectmanagement kent geen geheimen voor je. Organiseren zit in je bloed.
  • Je kunt goed luisteren en je teamleden inspireren.
  • Je beschikt over overtuigingskracht en kan je uitstekend verplaatsen in onze doelgroepen.
  • Scherp onderhandelen met leveranciers en externe partijen gaat je goed af.
  • Je houdt niet van half werk, bent accuraat en schrikt niet van deadlines
  • Je drukt je – mondeling en schriftelijk - uitstekend uit, zowel in de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent pro-actief, creatief, oplossingsgericht en representatief
  • Je hebt geen 9 tot 5-mentaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren worden verlengd./omgezet in een vaste aanstelling. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2709, - en € 4274, - bruto per maand (10 ). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR-faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Wij hechten grote waarde aan diversiteit en geloven dat een diversiteit aan talenten bijdraagt aan onze visie en strategie om als universiteit te kunnen excelleren op onderzoek en onderwijs. Dat maakt dat wij op zoek zijn naar een persoon die ons team vanuit diversiteitsperspectief goed kan aanvullen.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Waarden die op de EUR van toepassing zijn en die zij hoog in het vaandel heeft, zijn durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes.

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • max. 40 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • HBO
  • PRO/M&C/08102019

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you