Huisarts Academische Huisartsenpraktijk Groningen

Huisarts Academische Huisartsenpraktijk Groningen

Geplaatst Deadline Locatie
10 okt 8 dec Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 dec 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als Huisarts bij de Academische Huisartsenpraktijk Groningen (AHG), onderdeel van het UMCG, verleen je basiszorg aan je eigen patiëntenpopulatie. De AHG is een échte binnenstad praktijk, met stadse patiënten, waarvan een deel de Groningse studenten zijn.
Door de bijzondere locatie van onze praktijk, midden in het UMCG, zoeken we bij uitstek een huisarts die samen met ons de verbinding met de reguliere en academische zorg wil uitbouwen en verder vorm wil geven.
Om deze reden is het belangrijk dat je interesse hebt in aanvullende werkzaamheden op het gebied van onderwijs, onderzoek en zorginnovatie.
Als huisarts ga je werken in één van onze vier clusters. Het is de bedoeling dat je samen met de andere nieuw geworven huisarts(en) één cluster vormt. Afhankelijk van de omvang van de dienstbetrekkingen, zal dit cluster bestaan uit twee dan wel drie huisartsen. Als huisarts bij onze praktijk neem je deel aan de Doktersdienst Groningen en partcipeer je dus in de ANW-diensten.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Functie-eisen

Natuurlijk ben je een geregistreerde huisarts, maar nog belangrijker is dat je graag in teamverband wil werken. Je bent nieuwsgierig, flexibel en wil meedenken en -werken aan de ontwikkeling van onze praktijk en het huisartsenvak. Daarbij vind je het mooi om mee te werken aan onderwijs of wetenschappelijk onderzoek.
Wanneer je een startend huisarts bent en dus nog niet zoveel ervaring hebt, vinden wij het belangrijk dat je je eigen leerterreinen kunt benoemen, zodat we gezamenlijk je persoonlijke ontwikkeling kunnen bevorderen.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt in loondienst van het UMCG. Datum indiensttreding: zo spoedig mogelijk.
Dienstverbanden van diverse omvang, variërend van 0,5 tot 1,0 fte zijn bespreekbaar.
Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je tot kaderarts te ontwikkelen.

Je salaris bedraagt minimaal € 5.005,- en maximaal € 7.819,- bruto per maand, conform de UHO schaal. Daarnaast heeft het UMCG uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zo biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Parkeren
Je kunt gratis parkeren in de parkeergarage van het UMCG. Via het fietsenplan kun je een fiets of een e-bike fiscaal voordelig aanschaffen. Het UMCG heeft onder meer twee collectieve zorgverzekeringen, een goede pensioenregeling en de fiscale regeling woon-werkverkeer.

Kijkje in de keuken
Je bent van harte welkom voor een rondleiding en nadere kennismaking ook indien je nog niet direct een sollicitatiebrief wilt schrijven. Je kunt hiervoor een afspraak maken met een van de onderstaande contactpersonen.

Meer informatie
drs. Petra Hermse-de Waard, huisarts, e-mail: p.e.hermse@umcg.nl
drs. Farooq Said, huisarts, e-mail: f.a.said@umcg.nl
drs. Pier Wijnja, hoofd AHG, e-mail: p.wijnja@umcg.nl
drs. Dick Rinkes, huisarts, e-mail: t.h.n.rinkes@umcg.nl
(e-mailadressen niet gebruiken voor sollicitaties).
Allen zijn telefonisch bereikbaar onder nummer: (050) 361 5022 (secretariaat)

Afdeling

Huisartsgeneeskunde & Ouderengeneeskunde

In verband met het vertrek van één van onze huisartsen en verjonging van ons team, is er ruimte voor de aanstelling van meerdere huisartsen in de Academische Huisartsenpraktijk Groningen (AHG) voor in totaal 2,0 fte.

We zijn een praktijk met ambitie! Vanzelfsprekend staat de patiëntenzorg voorop. Maar daarnaast dragen de huisartsen van onze praktijk structureel bij aan het onderwijs aan medisch studenten en/of aan wetenschappelijk onderzoek. De praktijk is ook een opleidingspraktijk.
In onze praktijk werken we onder meer samen met acht huisartsen, vijf praktijkondersteuners en twaalf praktijk assistenten in de stad Groningen. Met veel enthousiasme verzorgen we gezamenlijk kwalitatief hoogwaardige eerstelijnszorg voor circa 11.000 patiënten.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • Universitair
  • 190617

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Hanzeplein 1, 9713 GZ, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you