Docent Organisatiewetenschappen (1,0 fte)

Docent Organisatiewetenschappen (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
11 okt 25 okt Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 okt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Voor het departement Organisatiewetenschappen zijn wij op zoek naar een docent. Het betreft een voltijdse aanstelling voor 6 maanden, met de mogelijkheid op verlenging, startdatum op 1 december of ten laatste 1 januari a.s. Naast onderzoek verzorgt het departement onderwijs op het gebied van Organisatiewetenschappen. Het departement Organisatiewetenschappen biedt onderwijs aan in de Bachelor Organisatiewetenschappen, de Master Organization Studies, de Bachelor Global Management of Social Issues, de Master track Organizing for Global Social Challenges en de Research Master ‘Individuals in Context’ van Tilburg School of Social & Behavioral Sciences (TSB). De taken van de gezochte docent bestaan uit het ondersteunen van het onderwijzend personeel en het verzorgen van onderwijs, zowel in het Nederlands als in het Engels, in de Organisatiewetenschappen in het algemeen en in organisatietheorie, organisatiegedrag en methoden van organisatieonderzoek in het bijzonder. Dit omvat het verzorgen van hoor- en werkcolleges, het opstellen en beoordelen van tentamens, en het begeleiden van studenten bij diverse onderwijsactiviteiten in de Bachelor Organisatiewetenschappen en de Master Organization Studies en de specifieke tracks.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega die een academische opleiding heeft genoten op één van de gebieden van de Organisatiewetenschappen (zoals management, sociale/technische bedrijfskunde, arbeids- en organisatiesociologie). Wij prefereren kandidaten die gepromoveerd zijn bij voorkeur met ervaring in de academische onderwijswereld.

  • Je bent een overtuigende en gepassioneerde docent;
  • Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met organisatiewetenschappelijk onderwijs;
  • Je bent een teamspeler, die gewend is aan het werken in een multidisciplinaire werkomgeving;
  • Je kunt in zowel Nederlands als Engels op academisch niveau doceren.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 6 maanden.

Naast een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (Tilburg University behoort tot de meest gewaardeerde werkgevers in de non-profit sector) en een aantrekkelijke, internationale werksfeer, bieden wij u een tijdelijk dienstverband voor 6 maanden. Het betreft een dienstverband in het UFO-profiel (universitair functie ordenen) Docent 4 (salarisschaal 10). Het salaris bedraagt, afhankelijk van achtergrond en werkervaring, minimaal € 2.709 en maximaal € 4.274,- bruto per maand bij een voltijdse aanstelling. Daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van kennis en relevante werkervaring. Indiensttreding bij voorkeur per 1 december 2019.

Afdeling

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Tilburg University is een moderne gespecialiseerde universiteit. Het onderwijs en onderzoek van de Tilburg School of Social and Behavorial Sciences (TSB) zijn georganiseerd rond de thema’s Health, Care & Well-Being, en People, Work, & Organizations. Met een inspirerende werkomgeving daagt de school haar medewerkers uit om hun ambities te verwezenlijken. Betrokkenheid en samenwerking zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

 

Organisatiewetenschappen

Het departement Organisatiewetenschappen van de Universiteit van Tilburg behoort tot een van de leidende groepen in Europa in onderwijs en onderzoek. In 2008, 2010 en 2017 eindigde onze Masteropleiding Organisatiewetenschappen bij de beste opleidingen van Nederland (Elsevier Keuzegids Masteropleidingen). De Research Master is een TOP opleiding. Ons onderzoek is zeer positief geëvalueerd in 2008 en 2013 door een internationale visitatiecommissie. Het departement Organisatiewetenschappen bestaat uit een internationaal docententeam, kenmerkt zich door te streven naar excellent onderwijs en onderzoek, en streeft naar een open en productieve sfeer met respect voor ieders expertise en culturele achtergrond.

Specificaties

  • Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • 16502

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you