Senior beleidsmedewerker onderwijs (0,8-1,0 fte)

Senior beleidsmedewerker onderwijs (0,8-1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
23 okt 15 nov Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 nov 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De belangrijkste taken van de senior beleidsmedewerker onderwijs zijn;

·         Bijdragen aan en bevorderen van de uitvoering van het vastgestelde onderwijsbeleid binnen de faculteit;
·         Bijdragen aan de visieontwikkeling rond het systeem van kwaliteitszorg en het onderhouden van een systeem van kwaliteitszorg in overleg me het opleidingsmanagement en andere betrokkenen;
·         Mede vorm en inhoud geven aan en stimuleren van de ontwikkeling van het strategisch onderwijsbeleid binnen de faculteit;
·         Het inhoudelijk en beleidsmatig ondersteunen van de onderwijsdirecteur;
·         Het afstemmen van beleid met management team, opleidingscommissies, Faculteitsraad en onderwijscoördinatoren;
·         Het evalueren van het vastgestelde onderwijsbeleid en het doen van aanbevelingen aan het opleidingsmanagement op grond van de uitkomsten van de evaluaties;
·         Het coördineren en inhoudelijk begeleiden van accreditatieprocessen;
·         Het adviseren van het opleidingsmanagement en andere betrokkenen binnen de faculteit op het gebied van onderwijsvraagstukken en kwaliteitszorg;
·         Oriënteren op externe ontwikkelingen en het verzamelen, interpreteren, bewerken en aanleveren van informatie over voor het onderwijs relevante ontwikkelingen;
·         Aansturen van, dan wel participeren in, universiteit brede strategische projecten op het gebied van onderwijs.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels (aantoonbaar C1-niveau conform CEF). Je hebt diepgaande kennis van primaire processen van een faculteit en minimaal 10 jaar werkervaring met onderwijsbeleid en kwaliteitszorg. Je bent analytisch en cijfermatig sterk en goed in het schrijven van teksten. Je bent in staat problemen en relevante ontwikkelingen te signaleren en van oplossingsrichtingen voorzien. Daarnaast ben je resultaatgericht, initiatiefrijk en bestand tegen druk. Tevens ben je sterk in het adviseren en ondersteunen bij beleidsontwikkeling en vaardig in het vertalen van beleidsvoorstellen tot concrete acties.

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren worden verlengd of omgezet in een vaste aanstelling. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 4.406,- en € 5.656,-  bruto per maand(schaal 12). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en 232 verlofuren per jaar bij een volledige werkweek. In het geval van een van een 8-urige werkdag bouw je daarnaast wekelijks 2 verlofuren op. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en studiekwaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Belangrijke waarden voor de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn durf, nieuwsgierig, maatschappelijke betrokken, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

De Erasmus School of History, Culture and Communication

De Erasmus School of History, Culture and Communication (ESHCC) maakt onderdeel uit van de Erasmus Universiteit Rotterdam. De faculteit verzorgt onderwijs en doet onderzoek op het terrein van Geschiedenis, Cultuurwetenschappen en Media & Communicatie.

De ESHCC biedt kwalitatief hoogstaand onderwijs, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, op het snijvlak van de Geesteswetenschappen en de Sociale Wetenschappen. Er wordt onderwijs gegeven aan ambitieuze, Nederlandse en internationale studenten in een prikkelende leeromgeving. Na hun afstuderen hebben zij kennis, inzicht en vaardigheden opgedaan om een belangrijke en inspirerende bijdrage te leveren aan een samenleving die steeds internationaler wordt en waarin diversiteit een grote rol speelt.

De faculteit telt drie bacheloropleidingen, die tezamen vijf programma’s aanbieden, waarvan er drie volledig internationaal zijn. Daarnaast zijn er drie masteropleidingen en een onderzoeks-master, die gezamenlijk tien programma’s bieden, waaronder acht internationale programma’s.

ESHCC bestaat uit drie departementen die elk worden aangestuurd door een Head of Department. ESHCC is gehuisvest in het Van der Goot (M) Building op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Er studeren circa 1900 studenten en werken ruim 200 medewerkers. Op dit moment wordt een mogelijke herstructurering van de ESHCC onderzocht.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • max. 40 uur per week
  • €4406—€5656 per maand
  • Universitair
  • ESHCC/23102019/SBO

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you