MDL-arts met Focus Inflammatory Bowel Disease (IBD)

MDL-arts met Focus Inflammatory Bowel Disease (IBD)

Geplaatst Deadline Locatie
6 nov 1 dec Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 dec 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De afdeling Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL) is op zoek naar een medisch specialist met wetenschappelijke en klinische interesse in IBD.

Functieomschrijving

Als MDL-arts bent u medeverantwoordelijk voor het realiseren van de beoogde doelstellingen van de afdeling op het gebied van onderwijs, opleiding, wetenschap en topklinische patiëntenzorg. U participeert ook in achterwachtdiensten. U werkt interdisciplinair samen in een academische omgeving en bent een coördinerende schakel binnen het LUMC.

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

U bent een MDL-arts of AIOS in jaar zes van de opleiding tot MDL-arts. U wil kennis en vaardigheden op het gebied van IBD uitbreiden tot een aandachtsgebied IBD of u heeft de wens een jaar in een tertiair IBD-centrum te werken. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een proactieve werkhouding. Daarnaast bent u vanzelfsprekend geïnteresseerd in wetenschap en heeft u belangstelling voor zorginnovatie.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

U werkt in een dienstverband van 40 uur per week. U krijgt een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar. Het salaris is afhankelijk van uw opleiding en ervaring, en is conform schaal MS of UMS, cao UMC.

Werkgever

LUMC

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek.

Afdeling

Maag-Darm-Leverafdeling

De Maag-Darm-Leverafdeling van het LUMC is een innovatieve, transparante en efficiënte organisatie waar vertrouwen en collegialiteit centraal staan. IBD is een van de speerpunten van de afdeling. Op dit moment lopen er onderzoekslijnen op het gebied van de immunologie en regeneratieve geneeskunde. Tevens loopt er een traject zorgvernieuwing met regionale samenwerking op het gebied van IBD. Er is ruimte om in een van de lopende onderzoeksgebieden te participeren.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Patiëntenzorg: overig; Paramedische patiëntenzorg
  • Gezondheid
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • B.19.EK.EO.93

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you