Medewerker Examencommissie (0,8 fte / tijdelijk 8 maanden)

Medewerker Examencommissie (0,8 fte / tijdelijk 8 maanden)

Geplaatst Deadline Locatie
11 nov 21 nov Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 nov 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

NOTE: As this vacancy requires Dutch full proficiency, the text is in Dutch

Binnen het secretariaat van de Examencommissie van Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) ben je samen met andere medewerkers verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de Examencommissie die bestaat uit:

  • het (zelfstandig) afhandelen en archivering van verzoeken en besluiten
  • het in concept voorbereiden van standaardbesluiten van de Examencommissie
  • vragen van collega’s, studenten, docenten en externe relatie
  • het notuleren en organiseren van vergaderingen.

De administratieve processen zijn grotendeels digitaal. De voertaal met docenten en studenten is zowel Nederlands als Engels.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een enthousiaste team player, dus we verwachten voor deze rol de volgende kwaliteiten: 
•    een actieve werkhouding, initiatiefrijk en goede organisatorische vaardigheden
•    flexibel en accuraat, klantbetrokken, integer en stressbestendig
•    aantoonbaar in staat om zelfstandig en planmatig te werken 
•    goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, zowel in het Nederlands (native  speaker) als Engels (bij voorkeur C1 niveau CEFR of gelijkwaardig)
•    werkervaring binnen het hoger onderwijs of juridische omgeving is een pre
•    vertrouwd met Microsoft Office
•    minimaal een opleiding op mbo 4- of hbo-niveau.

 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 8 maanden.

Wij bieden een afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU), waaronder een vakantie uitkering van 8,0%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en ruime verloffaciliteiten (41 dagen per jaar bij voltijd dienstverband). Het dienstverband wordt in de eerste instantie aangegaan voor de duur van 8 maanden (januari – augustus 2020). Het salaris is, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 2.261 en maximaal € 3.052 bruto per maand (schaal 7). Een fulltime werkweek bestaat bij ons uit 38 uur.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten.
Waarden die op de EUR van toepassing zijn en die zij hoog in het vaandel heeft, zijn durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes. www.eur.nl

Afdeling

Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM)

behoort tot de top 10 van Europese business schools. RSM richt zich op het ontwikkelen van zakelijke leiders met een internationale carrière die voor positieve verandering kunnen zorgen en zich op een innovatieve manier inzetten voor een duurzame toekomst. RSM biedt een breed scala aan bachelor, master, MBA, PhD en executive programma’s waarin studenten zich kunnen ontwikkelen tot kritische, creatieve, betrokken en samenwerkende denkers en doeners. RSM is gevestigd in de internationale havenstad Rotterdam, een bruisend knooppunt van bedrijven, logistiek en handel. Studievoorlichting en activiteiten van RSM voor toekomstige studenten, executives en alumni worden ook aangeboden vanuit ons kantoor in Chengdu, China. www.rsm.nl

Over de Examencommissie

De Examencommissie RSM houdt toezicht op de kwaliteit van de tentamens en examens. Bovendien kan de Examencommissie ontheffingen verlenen van de examenreglementen. Het secretariaat van de Examencommissie RSM ondersteunt de commissie bij de uitvoering van haar taken. Het primaire werkproces is de afhandeling van studentverzoeken. Het gaat onder andere om verzoeken zoals het aanvragen van vrijstellingen, extra tentamenkansen, keuzevakken, toetsvoorzieningen. Ook ondersteuning bij afhandeling van fraudemeldingen en klachten behoren tot de taken. Processen worden digitaal en zaakgericht uitgevoerd via het documentmanagementsysteem Decos. Het betreft een klein team, aangestuurd door de teamleider.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Economie
  • max. 30.4 uur per week
  • MBO+
  • RSM-EC

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you