Enthousiaste programmamaker Wetenschap Studium Generale (0,6 fte)

Enthousiaste programmamaker Wetenschap Studium Generale (0,6 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
14 nov 27 nov Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 nov 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Binnen Studium Generale is per 1 januari 2020 een vacature voor een enthousiaste Programmamaker Wetenschap.

Functieomschrijving

Als programmamaker wetenschap ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van wetenschappelijke publieksprogramma’s. Je bedenkt en organiseert o.a. lezingen en debatten over uiteenlopende onderwerpen, zelfstandig en in samenwerking met anderen, met name studenten. Je initieert en onderhoudt het contact met (internationale) gastsprekers, schrijft publiciteitsteksten, draagt (mede) zorg voor de promotie en bent verantwoordelijk voor het gehele traject: van ideevorming tot presentatie.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

-       Een recent afgeronde academische opleiding (bij voorkeur aan de EUR).

-       Brede maatschappelijke en wetenschappelijke interesse en een ‘neus’ voor interdisciplinaire invalshoeken en deze kunnen vertalen in aantrekkelijke programma’s voor een breed publiek. Kennis en belangstelling op het gebied van economie, rechten, geneeskunde en/of bedrijfskunde is een pre.

-       Je bent creatief, associatief en inventief. Je hebt daarnaast een uitgesproken hands-on mentaliteit, organisatorische kwaliteiten en aantoonbare ervaring met het organiseren en produceren van programma’s voor de doelgroep.

-       Je weet wat er leeft onder studenten en hebt ervaring in het samenwerken met studenten, je weet welke programma’s daarbij aansluiten en hoe hen te bereiken.

-       Je bent sociaal, gastvrij en enthousiast. Daarnaast is het geen probleem om regelmatig in de avonden te werken.

-       Je bent bij voorkeur woonachtig in Rotterdam, bekend met de Rotterdamse instellingen en beschikt over een relevant netwerk, bij voorkeur binnen de EUR.

-       Je hebt zeer goede schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels (CEFR-niveau C1).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar.

Een afwisselende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 2 jaar en kan bij goed functioneren worden omgezet in een vaste aanstelling. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling minimaal € 2.709, - bruto per maand en maximaal € 4.274, - (schaal 10, CAO NU). Werktijden en –dagen zijn in overleg. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend.

Afdeling

De afdeling Studentenvoorzieningen

Binnen de afdeling Studentenvoorzieningen van Professional Services is het team Studium Generale ondergebracht. Studium Generale organiseert wetenschappelijke, maatschappelijke en culturele programma's voor studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam en overige belangstellenden.

De programmering bestaat uit lezingen, debatten, talkshows en podiumprogramma’s op het gebied van wetenschap, maatschappij en cultuur. Er wordt met diverse partijen samengewerkt, waaronder studenten, studentenverenigingen, docenten, universitaire organisaties en instellingen in de stad.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 24 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • Universitair
  • PRO/E&S/14.11.2019

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burg. Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you