Opleidingscoördinator - 32 uur per week

Opleidingscoördinator - 32 uur per week

Geplaatst Deadline Locatie
13 mrt 19 apr Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 apr 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij één van de beste hogescholen van Nederland? Solliciteer dan op de functie Opleidingscoördinator examinering bij Hogeschool Tio. Tio is een particuliere onderwijsinstelling en verzorgt erkende hbo- en mbo4-opleidingen op het gebied van hospitality, toerisme en business.

Functieomschrijving

Tio is op zoek naar een nieuwe Opleidingscoördinator examinering voor de afdeling Onderwijs & Kwaliteit. Het jonge team van de afdeling Onderwijs & Kwaliteit bestaat uit negen medewerkers en vormt het hart van Tio. De afdeling is verantwoordelijk voor onderwijsinnovatie, examinering en diplomering, curriculumontwikkeling en de kwaliteitszorg van het onderwijs. In totaal biedt Tio negen opleidingen aan (drie mbo en zes hbo)  binnen de branches hotel, business, toerisme en recht.  80% van de studenten volgt één van de hbo-opleidingen welke deels ook in het Engels worden aangeboden.

Als Opleidingscoördinator examinering ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van examens die onderdeel uitmaken van alle opleidingen binnen Tio. Je zorgt ervoor dat alle examens voldoen aan de gestelde eisen en op het juiste moment worden ingezet, je ondersteunt de docenten bij het maken van de examens en je levert een bijdrage aan het verbeteren van het examineringsproces. 

Specificaties

Hogeschool Tio

Functie-eisen

Je bent een krachtige, accurate, ondernemende en communicatief sterke persoon en je hebt bewezen organisatorisch sterk te zijn. Daarnaast beschik je in elk geval over:

  • wo werk- en denkniveau;
  • een zakelijke, doortastende en proactieve werkhouding;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
  • een enthousiaste instelling en een goede dosis humor;
  • een bedrijfsmatige achtergrond is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Hogeschool Tio biedt goede arbeidsvoorwaarden

Werkgever

Tio Hogeschool, een uitdagende baan van bij één van de beste hogescholen van Nederland. Je werkt binnen een enthousiast jong team van gemotiveerde, betrokken collega’s. De organisatie kent korte lijnen en is resultaatgericht. Je werkplek is gevestigd op ons moderne hoofdkantoor op loopafstand van station Utrecht Centraal. Binnen tien minuten loop je van het station naar jouw werkplek.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; Beleid- en staf; Management
  • Economie; Gedrag en maatschappij
  • max. 32 uur per week
  • Universitair
  • AT Opleidingscoördinator

Werkgever

Locatie

St Jacobsstraat 400, 3511 BT, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you