Marketing and Admissions Coordinator (40 uur)

Marketing and Admissions Coordinator (40 uur)

Published Deadline Location
5 Dec 12 Dec Enschede

You cannot apply for this job anymore (deadline was 12 Dec 2019).

Browse the current job offers or choose an item in the top navigation above.

Job description

Wie we zoeken – Voor het onlangs gestarte Twente Pathway College zoeken we per direct versterking van ons team met een Marketing and Admissions Coordinator. In deze brede rol werk je in een internationale werkomgeving met je collega’s aan werving en begeleiding van onze studenten. Je doet dit samen met collega’s van Twente Pathway College en daarnaast met een wereldwijd netwerk van collega’s in het buitenland.

Twente Pathway College verzorgt, in nauwe samenwerking met de University of Twente, voorbereidend onderwijs voor internationale studenten. Na succesvolle afronding van hun studieperiode bij TPC zijn zij klaar om hun studie aan de UT voort te zetten. TPC is een onderdeel van Navitas, een van de toonaangevende aanbieders van dit soort onderwijs

In deze baan draag je bij aan het ontwikkelen en implementeren van de waardepropositie van het College. Daarnaast ontwikkel je passende marketingmaterialen, crossmediale lead generation campagnes en verzorg je de social media.

Je werkt nauw samen met de University Partner (in dit geval de Universiteit Twente), een centrale admisssions afdeling (ARC) in Engeland en Navitas collega’s die wereldwijd actief zijn. Samen werk je aan het optimaliseren van de student journey. Je draagt bij aan het begeleiden van studenten in verschillende fases, waaronder het uitvoeren en monitoren van onderdelen van het toelatingsproces, begeleiding in het visumproces en bij het organiseren van huisvesting.

De Marketing and Admissions Coordinator rapporteert aan de Director of Marketing and Admissions (DMA) en werkt nauw samen met een college met een soortgelijke rol.

Vanuit je sterke band met je belangrijkste stakeholders zorg je voor:

  • Aansluiting bij de branding van Navitas en de University Partner (University of Twente)
  • Maximale impact van campagneactiviteiten en marketingmaterialen
  • Op basis van juiste informatievoorziening een klantvriendelijke en effectieve begeleiding van aanstaande studenten en hun stakeholders

We verwachten van je dat je op een prettige en effectieve manier samen kunt werken met verschillende organisatieonderdelen van de partneruniversiteit en binnen het College en met andere onderdelen van Navitas wereldwijd.

Specifications

Navitas

Requirements

  • HBO of WO niveau
  • Minimaal heb je werkervaring in een internationale werkomgeving in een van de volgende gebieden: marketing (incl campagnes en social media), klantenservice en conversie of administratieve processen rondom toelating, visa en aanmelding van studenten
  • Je beheerst de Engelse taal op hoog niveau en kunt je minimaal mondeling goed uitdrukken in het Nederlands. Idealiter beheers je een of meerdere andere talen
  • Je kunt goed prioriteren op drukke momenten en vindt het prettig om een grote diversiteit in je activiteiten te hebben
  • Je past in een omgeving met deadlines en presteert goed onder druk
  • Wanneer nodig kun je weekenden en avonden werken
  • Je bent een teamplayer
  • Idealiter heb je ervaring binnen het Nederlandse hoger onderwijs
  • In je werk neem je creatieve vaardigheden en ideeën mee, maar bent ook precies in de uitvoering van werkzaamheden en processen
  • Effectieve persoonlijke vaardigheden waarbij interculturele competenties van groot belang zijn
  • Pro-actief en goed in projectmatig werken
  • Microsoft Office kent geen geheimen voor je, kennis met CRM pakketten als Salesforce is een pre.

Je werkplek voor deze baan is op de campus van de University of Twente.

Conditions of employment

Fixed-term contract: 1 year.

Wat we bieden – Naast de mogelijkheid om met jouw achtergrond te bouwen aan een organisatie in opstartfase, bieden we een marktconform salaris passend bij jouw ervaring en achtergrond. Het contract is voor een jaar met uitzicht op verlenging. De functie is voor 40 uur per week.

Our offer and your application – This job will enable you to contribute to building up a starting organisation in The Netherlands, based on your own expertise. We offer a competitive salary, reflecting your experience and background. The contract is for one year and can be extended. The position is 40 hours per week.

Employer

 

Navitas transformeert generaties studenten via onderwijs. In de 40 jaar van het bestaan hebben honderdduizenden leerlingen en studenten wereldwijd geprofiteerd van Navitas onderwijs, en hebben daarbij deel uit gemaakt van een onderwijsomgeving die helpt talenten te ontwikkelen en dromen waar te maken.

Van onderwijs dat voorbereid op studie bij universiteiten, taalonderwijs, beroepsonderwijs en bachelor en master diplomaprogramma’s, jaarlijks studeren meer dan 70.000 studenten in meer dan 120 colleges en campuses in ons wereldwijde netwerk, daarbij ondersteund door een diverse en talentvolle groep van van 7.000 medewerkers.

De Navitas colleges in Nederland bieden onderwijs ter voorbereiding aan instroom in bachelorprogrammas in verschillende disciplines. De colleges werken nauw samen met de partneruniversiteit en zijn daarmee ook gesitueerd op de campus van de betreffende instelling. Navitas student profiteren daarmee van de academische gemeenschap en de campusfaciliteiten om naast academische voorbereiding, ook in sociale zin maximaal voor te bereiden op de start van hun studie. 

Specifications

  • Research, development, innovation; Management; Marketing and communications
  • Economics
  • max. 40 hours per week
  • University graduate
  • AT Marketing and Admissions Coordinator

Location

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

View on Google Maps

Interesting for you