contractbeheerder IT

contractbeheerder IT

Geplaatst Deadline Locatie
9 dec 15 jan Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 jan 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De contractbeheerder is verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen van de juiste versie van overeenkomsten en contracten. De contractbeheerder zorgt voor een volledige registratie, en verwerkt mutaties. De dienst IT heeft de bredere verantwoordelijkheid voor de niet functionele eisen die gesteld worden aan systemen en een goed functionerend systeem- en applicatielandschap, Om die reden treedt de subafdeling Contractbeheer (en -management) op als contractbeheerder voor alle IT gerelateerde contracten van de EUR, alsmede de daaraan verbonden taken, zoals monitoring en signalering.

In dat kader verricht de contractbeheerder de volgende taken:

  • Facturen beoordelen op juistheid zodat de afspraken ook echt worden gerealiseerd;
  • Signaleren van onregelmatigheden;
  • Op juiste wijze verwerken van contractmutaties;
  • Ondersteunen van contract- en leveranciersmanagers in aanbestedingsprocessen;
  • Managen van contracten van beperkte omvang en complexiteit managen;
  • Onderhouden van persoonlijk contact met de opdrachtnemer;
  • Input aanleveren voor en deelnemen aan periodieke leveranciersevaluaties;
  • Signaleren van onderbestedingen en overschrijdingen op budgetten en het vaststellen van de reden daarvan;
  • Voorbereiden van opdrachten.

Bij ons is de werksfeer informeel en deze wordt gekenmerkt door een grote mate van loyaliteit en collegialiteit. Naast een moderne en dynamische werkomgeving bieden wij een hoge mate van zelfstandigheid waarbij veel ruimte is voor persoonlijke groei en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

De contractbeheerder is medeverantwoordelijk voor het operationeel beheer van contracten. Daarom worden de volgende functie-eisen gesteld:

·         Minimaal vier jaar ervaring in een complexe administratieve omgeving, bij voorkeur in het IT-domein.

·         Een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau, die de noodzakelijke basiskennis op het gebied van financiële zaken en contracten garandeert.

·         Een proactieve werkinstelling.

·         Kwaliteitsbewust, zelfstandig en integer.

·         In bezit van een kwalificatie op niveau van NEVI Medewerker inkoop en logistiek of bereidheid die kwalificatie te behalen.

·         Uitgebreide kennis van MS Office, in het bijzonder Excel.

 Competenties en persoonlijkheid

·         Accuratesse;

·         Enthousiasme;

·         Samenwerkingsgerichtheid;

·         Klantgerichtheid;

·         Resultaatgerichtheid;

·         Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels (meer specifiek B1 niveau CEF).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Het dienstverband zal worden aangegaan voor een periode van 1 jaar. Bij vastgesteld goed functioneren en gelijkblijvende organisatieomstandigheden, behoort een aansluitend vast dienstverband tot de mogelijkheden.

De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld ad 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en 41 vakantiedagen per jaar bij een volledige werkweek. Een goede pensioenvoorziening en de mogelijkheid tot flexibele inzet van arbeidsvoorwaarden. Het betreft een functie voor in principe 1,0 fte (38 uur) per week. Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling maximaal € 3.445,00 bruto per maand (schaal 8).

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Een smeltkroes van talent, internationaal georiënteerd en sterk maatschappelijk betrokken. Dat is de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR).

Een universiteit die met 30.000 studenten en circa 2700 medewerkers wetenschappelijke kennis in Rotterdam ontwikkelt die grenzeloos toepasbaar is. Werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam betekent werken bij een ambitieuze universiteit met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. In de periode 2019-2024 gaat de EUR ambitieus investeren in de bedrijfsvoering. De komende strategische planperiode van vier jaar zullen niet alleen de vruchten van deze investering worden geplukt, maar zal de bedrijfsvoering verdergaand worden ontwikkeld ten einde er mede zorg voor te dragen dat de positie van de EUR in Nederland en daar buiten verder zal worden versterkt. Voor meer informatie over de Erasmus Universiteit Rotterdam, zie www.eur.nl

Afdeling

de Dienst Information Technology (IT)

De dienst Information Technology (IT) van de EUR draagt zorgt voor de dienstverlening op het gebied van informatie- en communicatietechnologie in bredere zin. Dit betekent dat de dienst enerzijds verantwoordelijk is voor de virtuele werkplek van de EUR, waardoor medewerkers 'any time', 'any place' en op 'any device' kunnen werken. Anderzijds stelt IT de faculteiten en andere EUR-organisatieonderdelen in staat om succesvol diensten te verlenen aan studenten, medewerkers en bestuurders/management.

De dienst IT heeft daarnaast de capaciteit en kennis in huis om de noodzakelijke IT-ontwikkeling, integratie en projectleiding inhoud te geven.

Specificaties

  • IT
  • 38—40 uur per week
  • €2579—€3445 per maand
  • MBO
  • PRO/IT/09122019

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you