Regievoerder integratieplatform EUR

Regievoerder integratieplatform EUR

Geplaatst Deadline Locatie
9 dec 15 jan Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 jan 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij die regievoerder die meedenkt in integratievraagstukken?

Functieomschrijving

Jij waarborgt de juiste werking van de middleware producten binnen het EUR Integratie Platform zoals Identity & Access Management (IAM), Groepenmanagement (GM) en de Enterprise Service Bus (ESB). Je denkt mee met complexe integratievraagstukken en zorgt voor optimale regie, hoge beschikbaarheid en continuïteit van onze ICT producten. Hier worden door de EUR zeer hoge eisen aan gesteld. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

·         Regie voeren op het integratie platform;

·         Monitoren en zo nodig aanpassen van de geplaatst producten en de vele interfaces binnen het integratie platform;

·         Maken van impactanalyses ten behoeve van voorgestelde wijzigingen en releases;

·         Voorstellen maken voor ketenmonitoring van de geïntegreerde applicaties;

·         Bewaken van de acceptatie en productie omgevingen aangaande de middleware;

·         Rapporteren en voorbereiden wijzigingen als gevolg van aanpassingen van de middleware laag;

·         Opstellen autorisatie en beveiligingsprocedures;

·         Leveren van uitgewerkte voorstellen voor verbetering van processen op tactisch niveau;

·         Analyseren en oplossen van problemen die zijn ontstaan als gevolg van het gebruik van nieuwste technologieën;

·         Afstemming met productleveranciers aangaande nieuwe releases en patches

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je bent een talentvolle Regievoerder & Beheerder van het EUR Integratieplatform die meedenkt in integratievraagstukken aangaande het EUR-applicatielandschap. Je beschikt minimaal over een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau. Ook heb je meerdere jaren relevante ervaring in een soortgelijke rol. Daarnaast breng jij het volgende mee:

·      Je communiceert helder en hebt oog voor de klant;

·      Je kan goed plannen en organiseren;

·      Je hebt beheerkennis van verschillende middleware toepassingen, zoals ESB en IAM;

·      Je hebt kennis van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen aangaande de IT beheerprocessen en je hebt kennis van de meest gehanteerde ‘best practices’;

·      Je bent in staat architectuurvoorschriften te hanteren en door te voeren;

·      Je hebt up2date kennis van geldende security en compliance regels, met name op het vlak van een integratie platform.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Je krijgt een verantwoordelijke functie bij deze internationaal georiënteerde, sterk maatschappelijk betrokken en ambitieuze organisatie. Een dynamische omgeving waar je het verschil kunt maken. Je krijgt volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld ad 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en 41 vakantiedagen per jaar bij een volledige werkweek. Een goede pensioenvoorziening en de mogelijkheid tot flexibele inzet van arbeidsvoorwaarden. Het betreft een functie voor 38 uur per week. De functie is ingedeeld in het UFO-profiel Beheerder ICT, niveau 1, schaal 11 CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling, 38 uur per week, maximaal € 4.978,-- bruto per maand (schaal 11). Het betreft een tijdelijke aanstelling van 1 jaar met uitzicht op vast.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Wij, de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), zijn een smeltkroes van talent, internationale oriëntatie en sterke maatschappelijke betrokkenheid. Een universiteit met 25.000 studenten en 2.700 medewerkers die grenzeloze wetenschappelijke kennis ontwikkelt. Werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam betekent werken met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief.

Onderwijs verzorgen en onderzoek uitvoeren verandert snel. Via de EUR strategie 2024 “Creating Positive Societal Impact: The Erasmian Way” spelen we hierop in. Dit betekent vergaande digitalisering voor Onderwijs & Onderzoek, innovatieve ambitieuze programma’s, continue vernieuwing en het leveren van uitstekende kwaliteit. Het goed neerzetten van het EUR Integratie-platform is daarbij cruciaal.

Afdeling

de Dienst Information Technology (IT)

Als Regievoerder & Beheer Integratieplatform maak je onderdeel uit van de afdeling Application Support binnen de Dienst Information Tehnology (IT). Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alle applicaties die de EUR in gebruik heeft, beschikbaar worden gesteld en beheerd worden.  Dit betekent structureel reduceren van de complexiteit van het applicatielandschap, het tijdig en gecontroleerd uit faseren van verouderde systemen en een helder mapping van applicaties op bedrijfsfuncties.

Specificaties

  • IT
  • 38—40 uur per week
  • €3637—€4978 per maand
  • HBO
  • PRO/IT/09122019

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you