Medewerker IT Service Desk (fulltime)

Medewerker IT Service Desk (fulltime)

Geplaatst Deadline Locatie
9 dec 15 jan Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 jan 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Communicatief vaardige medewerker die de klant centraal stelt.

Functieomschrijving

Je verricht alle werkzaamheden die bij ICT-ondersteuning komen kijken. De serviceverzoeken en incidenten komen op verschillende manieren binnen. Studenten en medewerkers melden zich persoonlijk aan onze balie, bellen je of dienen een call in via de portal. Soms rond je een klus af binnen 5 minuten, maar er zitten ook uitdagende opdrachten tussen waarin jij samen met je collega’s tot een oplossing moet komen.

Je zorgt ervoor dat de dienstverlening dagelijks soepel verloopt en werkt intensief samen met de diverse Backoffices van de IT afdelingen. Indien nodig acteer je daadkrachtig om een oplossing voor een klant te realiseren. Daarbij communiceer je op een heldere en vriendelijke toon. Je zorgt er voor dat de klant op de hoogte is van de voortgang.

Je houdt je onder andere bezig met:

·         Aannemen, registreren en afhandelen van supportverzoeken;

·         Uitvoeren van aanpassingen aan de kennisbank;

·         Bedenken en doorvoeren van verbeteringen in routines en werkwijze;

·         Dagelijks monitoren en najagen van de meldingen die uitstaan bij de diverse backoffices;

·         Signaleren van verbetermogelijkheden in de dienstverlening.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je bent een communicatief sterk persoon. Je bent goed in staat om het belang van de klant over te brengen naar de Back Office. Je toont daadkracht om vlot tot een oplossing voor de klant te komen. Je neemt initiatief om operationele processen te verbeteren.

 Daarnaast breng jij het volgende mee:

·         Afgeronde MBO opleiding (minimaal niveau 4) in de richting van ICT Automatisering;

·         Minimaal 4 jaar ervaring als IT service desk medewerker c.q. werkplekbeheerder;

·         Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (CEFR B1);

·         MCSA (Windows 10) en ITIL V3 gecertificeerd;

·         Ervaring met Windows 7/ 10, Active Directory, Topdesk en Office 2013/ Office 365;

·         Aantoonbare werkervaring met operationele ITIL processen, zoals incident- en wijzigingsbeheer;

·         Kennis van SCCM en GPO is een pré;

·         Kennis van macOS is een pré;

·         Servicegericht, klantvriendelijk en hebt een collegiale houding;

·         Een enthousiaste uitstraling naar zowel collega’s als klanten toe;

·         Een groot probleemoplossend vermogen, waarbij initiatief getoond wordt;

·         Flexibel, proactieve en hebt een stressbestendige houding;

·         In staat om planmatig te werken en overzicht te bewaren.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Je krijgt een verantwoordelijke functie bij deze internationaal georiënteerde en sterk maatschappelijk betrokken en ambitieuze organisatie. Een dynamische omgeving waar je het verschil kunt maken. Je krijgt volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld ad 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en 41 vakantiedagen per jaar bij een volledige werkweek. Een goede pensioenvoorziening en de mogelijkheid tot flexibele inzet van arbeidsvoorwaarden. Het betreft een functie voor 38 uur per week. De functie is ingedeeld in het UFO-profiel Medewerker Ondersteuner ICT, schaal 7, CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling, 38 uur per week, maximaal € 3.052,-- bruto per maand (schaal 7). Het betreft een tijdelijke aanstelling van 1 jaar met uitzicht op vast.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Wij, de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), zijn een smeltkroes van talent, internationale oriëntatie en sterke maatschappelijke betrokkenheid. Een universiteit met 30.000 studenten en 3.500 medewerkers die grenzeloze wetenschappelijke kennis ontwikkelt. Werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam betekent werken met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Professional Services, directoraat IT van de EUR zorgt door levering van top ondersteuning voor een juiste en aantrekkelijke omgeving voor studenten en wetenschappelijke staf.

Afdeling

de Dienst Information Technology (IT)

De Dienst Information Technology (IT) is continu in beweging en bezig met verbetering van haar dienstverlening. De ambitie is om de dienst IT een grote rol te geven in continue verbetering over de volle breedte. Zij is de oren en ogen van de klant en bij uitstek geschikt om het belang van de klant over te brengen naar de Backoffice. Zowel bij de dienst IT als bij de Backoffices draait het om klanttevredenheid en begrip van de behoefte van de klant. De gehele Professional Services is gericht op het leveren van toegevoegde waarde voor student, medewerker en bezoeker.

We zijn op zoek een medewerker IT Service Desk die als onderdeel van het team de dienstverlening van de dienst IT naar een hoger niveau brengt.

Als medewerker IT Service Desk ben je werkzaam binnen de dienst IT. Iedereen kan terecht met vragen of meldingen op onze centrale locatie op de campus of ISS te Den Haag.

Samen met je collega’s van de IT Service Desk zorg je voor de dienstverlening binnen de verschillende organisatieonderdelen van de EUR, te weten faculteiten, Universiteitsbibliotheek en Professional Services.

Specificaties

  • IT
  • 38—40 uur per week
  • €2261—€3052 per maand
  • MBO
  • PRO/IT/09122019

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you