Project Coördinator Innovatie & Ondernemerschap (0,4-0,6 fte m/v)

Project Coördinator Innovatie & Ondernemerschap (0,4-0,6 fte m/v)

Geplaatst Deadline Locatie
11 dec 10 jan Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 jan 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Deze functie maakt deel uit van de nieuwe strategie van de EUR. Om de ambitie “meer maatschappelijke impact generen” vorm te geven zijn een aantal universiteit brede projecten gestart. Eén van die projecten werkt aan het versterken van organisatie en processen rond samenwerking met bedrijven en het starten van nieuwe bedrijven, door studenten en medewerkers. Dit project, het incubator project, beoogt partners van buiten de universiteit dichterbij onderzoekers en studenten te brengen met als doel versterking van de regio en oplossen van maatschappelijke problemen. Dit gaan we doen door ondernemerschap en innovatie ruimte te bieden op een transparante en inclusieve manier. Om de wensen, behoeften en kaders te vertalen en met alle betrokkenen effectief te kunnen samenwerken is een project coördinator nodig.

Functieomschrijving

De Project Coördinator is aanspreekpunt, houdt overzicht en plant en organiseert om de projectdoelen te bereiken. In meer detail betekent dit uitvoeren, bewaken en opleveren van deeltaken en activiteiten die binnen het project vallen. Dit omvat het binnen de kaders opzetten van activiteiten met externen, in nauw contact met interne medewerkers en het coördineren van noodzakelijke afstemming. Tenslotte omvat het periodiek rapporteren van voortgang.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

  • Je draagt zorg voor de praktische projectcoördinatie en verrichten van uitvoerende werkzaamheden.
  • Je communiceert met externe partners en interne medewerkers en werkt met hen samen in het uitvoeren van taken, bijvoorbeeld rond reguliere updates over het project, plannen en organiseren van gesprekken en bijeenkomsten.
  • Je bent aanspreekpunt voor de projectomgeving en voert regelmatig overleg met opdrachtgever, projectteam en overige belanghebbenden.
  • Je beheert het projectdossier en vastlegging van acties en afspraken.
  • Je draagt zorg voor het uitbrengen van periodieke rapportages.

Functie-eisen

  • Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau.
  • Je bent ondernemend en niet bang om mensen aan te spreken.
  • Je houdt van aanpakken en resultaatgericht.
  • Je hebt gevoel voor verhoudingen en communiceert effectief.
  • Je beheerst Nederlands en Engels in woord en geschrift.
  • Je hebt tenminste drie jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt ervaring in verschillende sectoren, ervaring in het bedrijfsleven is daarbij een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Voor de duur van 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Wij bieden

Een afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op verlenging. We streven naar een start in december 2019. Het salaris bedraagt minimaal € 2.835,- en maximaal € 3.895,- bruto per maand (schaal 9) bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van ervaring. Wij hanteren een proeftijd van 2 maanden.

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie uitkering van 8,0%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en ruime verloffaciliteiten (o.a. 41 vakantiedagen bij een voltijdse werkweek) voor een goede balans tussen werk en privé. De EUR is aangesloten bij het pensioenfonds ABP. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van een aantal faciliteiten, zoals de sportaccommodatie en bibliotheek. Diversiteit is een van onze strategische prioriteiten. Alle groepen uit de samenleving worden aangemoedigd om te solliciteren. Interne kandidaten genieten een voorrangspositie ten opzichte van externe kandidaten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend.

Afdeling

De Algemene Bestuursdienst (ABD)

De Algemene Bestuursdienst (ABD) is als centrale staforganisatie verantwoordelijk voor de organisatie van beleidsondersteuning op instellingsniveau. De ABD ondersteunt het College van Bestuur (CvB) bij het uitoefenen van haar verantwoordelijkheid voor de kwaliteit, toegankelijkheid en de financiering van onderwijs en onderzoek. De ABD zorgt voor het gezamenlijk ontwerpen van integraal beleid, het beleid tijdig tot besluitvorming voorleggen en zorgt (mede) ervoor dat het beleid wordt uitgevoerd en onderneemt continue monitoring en evaluatie met het oog op verbeteringen. De dienst wordt gevormd door de afdelingen Academische Zaken (AZ), Corporate Planning & Control (CPC), Bestuurlijke Zaken (BZ), Juridische Zaken (JZ) en het Chief Information Office (CIO). Onder de ABD valt organisatorisch ook nog het onafhankelijke Erasmus Magazine. De bestuursdienst wordt geleid door de directeur Algemene Bestuursdienst (tevens Secretaris College van Bestuur).

De afdeling Academische Zaken

Academische Zaken (AZ) werkt op beleidsniveau aan de (inter)nationale versterking en vernieuwing van onderwijs, onderzoek en impact-creatie op de universiteit.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 24 uur per week
  • €2835—€3895 per maand
  • HBO+
  • 11-12-2019RSM

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you