Financial Support Officer

Financial Support Officer

Geplaatst Deadline Locatie
14 jan 4 feb Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 feb 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om management support werkzaamheden uit te voeren en te coördineren? Ben jij daarnaast specialist en sterk in het uitvoeren van financieel-administratieve processen? Dan wordt deze functie van Financial Support Officer (32-38 uur per week) bij een van onze leerstoelen misschien wel jouw nieuwe rol.

Als Financial Support Officer ben je de zogenaamde spin-in-het-web, en ondersteun je de leerstoelhouder bij het organiseren en uitvoeren van alle financieel-administratieve taken en het personeelsbeheer van zijn of haar leerstoel. Een leerstoel richt zich op fundamenteel onderzoek en academisch onderwijs. Alle leerstoelgroepen van Wageningen University delen het onderzoekdomein: gezonde voeding en leefomgeving. Dat maakt Wageningen Universiteit & Research een unieke plek om te werken.

Je werkt nauw samen met de leerstoelhouder en jij lost in eerste instantie veel vragen vanuit de organisatie op. Een ander belangrijk deel van deze functie is het voorbereiden, bewaken en controleren van de begroting, het jaarplan en het personeelsbestand van de leerstoelgroep. In deze uitdagende functie ben je dus zowel administratief inhoudelijk als organiserend bezig. Daarbij adviseer je ook over de administratieve uitvoering van subsidiemogelijkheden voor de wetenschappelijke projecten. Je bent scherp op het signaleren van relevante ontwikkelingen en een correcte administratie. Dit doe je in teamverband met de projectcontroller en andere collega's van de leerstoel zoals de projectleiders, leerstoelhouder en de secretaresse. Je maakt als Financial Support Officer deel uit van de afdeling Finance & Control (F&C).

Je werkplek is op de bruisende campus van Wageningen University & Research, de meest duurzame en innovatieve campus van Nederland. Een inspirerende plek waar het beste onderwijs en onderzoek samenkomt met tientallen bedrijven, van een reeks aan start-ups tot gevestigde bedrijven als Unilever en FrieslandCampina. En wil je even ontspannen op een drukke dag? Dan doe je even mee met de "active breaks" die door collega's van het sportcentrum meermalen per week bij ons worden gehouden of relax je in onze unieke binnentuinen. Zie je het al voor je? Reageer dan snel en kom in 2020 werken op één van de leukste werkplekken van Nederland!

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

Voor deze leuke en dynamische spilfunctie vragen wij het volgende van jou:
  • je hebt een afgeronde HBO opleiding die aansluit bij de werkzaamheden;
  • voor deze rol vinden we tenminste 3-5 jaar relevante werkervaring van belang waarin jij je hebt ontwikkeld tot een goede gesprekspartner met een onafhankelijk meningsvorming gebaseerd op een goede analyse;
  • je bent communicatief sterk, sociaal en communicatief vaardig;
  • je houdt van afwisseling in je werk en je weet te overtuigen en te verbinden door de wijze waarop jij communiceert;
  • andere belangrijke competenties zijn een zorgvuldige en nauwgezette werkwijze, probleemoplossend vermogen, uitstekend kunnen plannen en organiseren en daarnaast ben je proactief en neem je initiatief;
  • goede beheersing van het Nederlands is vereist, van het Engels een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie met, afhankelijk van je ervaring, een goed salaris van minimaal € 2.579,- tot maximaal € 3.445,- bij een volledige werkweek van 38 uur conform CAO Nederlandse Universiteiten (schaal 8). Deze vacature betreft een aanstelling van 32-38 uur per week.

Daarnaast bieden wij:
  • 8% vakantietoeslag;
  • een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • uitstekende opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • flexibele werktijden en vakanties kunnen eventueel in overleg worden vastgesteld zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
  • uitstekende pensioenregeling via ABP;
  • 232 vakantie-uren, de mogelijkheid om bij te kopen en goede aanvullende verlofregelingen;
  • een keuzemodel om een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen te stellen, zoals een fietsplan;
  • een levendige werkplek waar je gemakkelijk contacten legt en waar veel activiteiten plaatsvinden op de Wageningen Campus. En waar zowel het onderwijs, het onderzoek als het bedrijfsleven is vertegenwoordigd;
  • gebruik maken van op de campus aanwezige sportfaciliteiten.
    Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving.
Wij bieden een veelzijdige baan in een internationale omgeving met gevarieerde werkzaamheden in een plezierige en open werksfeer.

Werkgever

Wageningen University & Research

De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving. Met ongeveer 30 vestigingen, 6500 medewerkers en 12.000 studenten behoort Wageningen University & Research (WUR) wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.

De Environmental Sciences Group is een van de vijf kenniseenheden van Wageningen University & Research. Naast uitstekende academisch onderwijs wordt hier dagelijks baanbrekend fundamenteel en toegepast onderzoek gedaan naar bijvoorbeeld klimaatverandering, biodiversiteit, leefbaarheid in steden en duurzaam gebruik van bodem en water. Dit leidt tot vele innovaties die wereldwijd worden ingezet. Van de stikstofproblematiek in Nederland, levende golfbrekers in Bangladesh, herstel van het door erosie bedreigde Loess Plateau in China, tot bosbeheer in Bolivia waarmee tegelijk inkomsten voor medische voorzieningen worden gerealiseerd.

Specificaties

  • Financiën
  • Economie
  • max. 38 uur per week
  • HBO
  • 585594

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you