Adviseur diversiteit en inclusie - Bureau KNAW - Amsterdam

Adviseur diversiteit en inclusie - Bureau KNAW - Amsterdam

Geplaatst Deadline Locatie
21 feb 29 mrt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 mrt 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren projectleider met affiniteit met diversiteits- en gelijkheidsvraagstukken en wil je werken in de inspirerende wereld van de wetenschap in hartje Amsterdam? Solliciteer dan naar de functie van Adviseur Diversiteit en Inclusie bij de KNAW.

Iedereen is anders. Gelukkig maar, want dit maakt het samenwerken leuker en het eindresultaat wordt er vaak nog beter van ook. Wij geloven in een werkomgeving waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Een werkomgeving waarin aandacht is voor individuele kwaliteit en ontwikkelmogelijkheden voorop staan. Zodat ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt kunnen instromen. Diversiteit en inclusie zijn voor de KNAW belangrijk, maar nog niet altijd even vanzelfsprekend of gewoon. Daarom zoekt de  afdeling Personeel en Organisatie een Adviseur Diversiteit en Inclusie die ons daarbij gaat helpen. 

Waarmee ga je aan de slag?

  • Beleid maken op inclusief werkgeverschap
  • Zorgdragen voor de uitvoering, coördinatie en evaluatie van concrete acties en maatregelen
  • Adviseren van management en P&O adviseurs m.b.t. diversiteitsvraagstukken
  • Bevorderen van de diversiteitsbewustwording
  • Ontwikkelingen volgen omtrent de Banenafspraak en Participatiewet inclusief de subsidiemogelijkheden
  • Toetsen van vacatures en adviseren over mogelijkheden om vacatures in te vullen met kandidaten uit de doelgroep
  • Opbouwen en onderhouden van een relevant netwerk

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Wie zoeken wij?
Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding en ruime kennis en werkervaring op het speelveld van diversiteit en inclusie. Je bent bekend op het terrein van de Banenafspraak en participatiewet. Je bent bedreven in het leiden en uitvoeren van complexe projecten met veel belanghebbenden. Je geeft advies over het vergroten van het diversiteitsbewustzijn en weet verschillende partijen mee te nemen en te overtuigen om je doel te bereiken. Je bent een goede netwerker, beschikt over een divers professioneel netwerk, en je bent iemand die graag en zorgvuldig omgaat met mensen.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?
Het betreft een tijdelijk dienstverband van een jaar met uitzicht op verlenging van nog een jaar, voor 3 tot 4 dagen per week (0,6-0,8 fte). Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris bij een fulltime dienstverband tenminste € 2.644,00 en maximaal € 4.978,00 bruto per maand (schaal 10 of 11 CAO Nederlandse Universiteiten/KNAW), exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Er is een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Bureau KNAW

De Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) is het forum van en voor excellente wetenschappers. De KNAW is adviesorgaan van de regering en verantwoordelijk voor tien nationale onderzoeksinstituten -  en drie instituten die infrastructuur bieden voor onderzoek - die met hun onderzoek en collecties bij de (inter)nationale top horen. Zelfstandige onderdelen zijn De Jonge Akademie en de Akademie van Kunsten.

Het Bureau van de KNAW staat leden, bestuur, raden en commissies, instituten en de algemeen directeur bij in de uitoefening van hun taken.

Specificaties

  • Beleid- en staf; HRM
  • 22.6—30.4 uur per week
  • €2644—€4978 per maand
  • HBO+
  • AT2020-031

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Kloveniersburgwal 29, 1011 JV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you