Contractmanager Dienstenmanagement – RE&F

Contractmanager Dienstenmanagement – RE&F

Geplaatst Deadline Locatie
27 feb 20 mrt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 mrt 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij iemand die zich graag vastbijt in huurcontracten en wil je graag werken op de mooiste campus van Nederland? Misschien ben jij dan onze nieuwe collega?

Functieomschrijving

Op campus Woudestein zijn verschillende retailers, horeca-exploitanten en kantoren van BV’s gehuisvest. In samenwerking met externe partijen verzorgen wij huisvesting voor internationale studenten, op en buiten de campus.

De Contractmanager Dienstenmanagement draagt in opdracht van de Dienstenmanagers zorg voor het voorbereiden, afsluiten, actueel houden, wijzigen en evalueren van contracten in het contractregistratiesysteem (Planon), ziet actief toe op de naleving van de overeengekomen afspraken, ziet actief toe op de looptijden en informeert de Dienstenmanagers tijdig over noodzakelijke verlengingen, contract-opzeggingen etc. De Contractmanager Dienstenmanagement zorgt voor tijdige en accurate managementrapportages.

De Contractmanager Dienstenmanagement berekent bij aanvang en bij wijziging van een contract de huurprijs (op basis van de vastgestelde m2 prijzen, energietarieven, tarieven dienstverlening) en zorgt voor de jaarlijkse indexering. Op basis van de gebruiksgegevens en de betaalde voorschotbedragen berekent de Contractmanager jaarlijks de energieverrekening voor de contractpartijen.

Op verzoek van de Dienstenmanagers sluit de Contractmanager Dienstenmanagement aan bij tactisch en strategisch overleg.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

·         Relevante opleiding op HBO niveau;

·         Min. 5 jaar aantoonbare werkervaring met het beheren van (onderhouds)contracten;

·         Basis kennis van de aanbestedingswet en contractrecht. Ervaring met Europese aanbestedingen is een pre;

·         Kennis en ervaring met Planon, MS Office(Word, Excel en Project);

·         Beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (B1) zowel in woord als geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren worden verlengd/omgezet in een vaste aanstelling. Het betreft een dienstverband van 32 tot 40 uur per week. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling maximaal € 4274, - bruto per maand (schaal 10). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

 

Wij hechten grote waarde aan diversiteit en geloven dat een diversiteit aan talenten bijdraagt aan onze visie en strategie om als universiteit te kunnen excelleren op onderzoek en onderwijs. Dat maakt dat wij op zoek zijn naar een persoon die ons team vanuit diversiteitsperspectief goed kan aanvullen.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend.

Afdeling

De dienst Real Estate & Facilities (RE&F)

De dienst Real Estate & Facilities (RE&F) van de EUR draagt zorgt voor de dienstverlening op het terrein van Real Estate en Facilities. De dienst RE&F biedt een inspirerende, goed functionerende en doelmatige huisvesting en facilitaire dienstverlening zodat studenten, medewerkers en bezoekers op de locaties van de Erasmus Universiteit Rotterdam optimaal kunnen presteren en zich er thuis voelen. Bezoekers ervaren de campus als prettig, comfortabel, functioneel, inspirerend en schoon.

Voor de campus neemt RE&F een leidende rol met een visie vanuit expertise. Strategische doelen zoals duurzaamheid promoten wij actief. Wij faciliteren kantoorruimten, onderwijsruimten en studieplekken door het regisseren van de services. De afnemers van een kantoorruimte bepalen zelf hoe deze wordt ingericht en aangekleed.

Na de herinrichting van de dienst RE&F is per 1 januari 2020 de nieuwe afdeling Dienstenmanagement ontstaan. Dienstenmanagement borgt een eenduidige focus op de (kwaliteit van de) dienstverlening. Het is meer dan accountmanagement omdat het zich ook richt op (regie op) invulling en ontwikkeling van kwaliteit van diensten, nieuwe dienstverlening, e.d. 

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 32—40 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • HBO
  • PRO/RE&F/24012020

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you