Universitair docent

Universitair docent

Geplaatst Deadline Locatie
25 mrt 6 mei Heerlen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 mei 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als universitair docent Bedrijfskunde – Informatiekunde bent u breed inzetbaar. U ontwikkelt, verzorgt, toetst en evalueert toegewezen samenhangende wetenschappelijke onderwijsdelen binnen de Master Business Process Management & IT, het Bachelor Informatiekunde en de andere gerelateerde opleidingen van de faculteit. Ook begeleidt u het leertraject van studenten, waaronder afstudeerprojecten van deze opleidingen. Daarnaast verricht en verwerft u onderzoek (tweede en derde geldstroom) in lijn met het facultaire onderzoekplan. U treedt op als begeleider van promovendi, publiceert met regelmaat (inter)nationaal en draagt de resultaten van het eigen onderzoek en de ontwikkelingen in het vakgebied actief uit. U neemt deel aan werkgroepen, commissies en/of projectteams binnen de faculteit.

Specificaties

Open Universiteit (OU)

Functie-eisen

U hebt een afgeronde academische opleiding en bent (bijna) gepromoveerd op een voor de functie relevant vakgebied. U heeft ruime (internationale) onderzoekservaring op het terrein van informatiekunde en/of bedrijfskunde. U beschikt over wetenschappelijke creativiteit, productie en impact, blijkend uit verschillende publicaties. U heeft aantoonbare ervaring met het werven van externe geldstroommiddelen. U heeft interesse in de bredere context van het onderhavig vakgebied, zoals de relatie tussen business en IT, IT-Governance en/of Enterprise Architectuur en affiniteit met onderwijs en onderzoek gerelateerd aan de wisselwerking tussen bedrijfsprocessen en IT. U heeft ruime onderwijservaring met verschillende werkvormen (zoals blended learning, projectbegeleiding, begeleiding van afstudeerders). U bent in het bezit van de Basis Kwalificatie Onderwijs (BKO) of bereid dit binnen korte tijd te behalen. U beschikt over goede communicatieve en contactuele eigenschappen en bent in staat om in een team te werken. Ook kandidaten die nog niet volledig aan dit profiel voldoen nodigen wij uit te reageren.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: voor de duur van 3 jaar. Detachering behoort tot de mogelijkheden.

Het salaris wordt afhankelijk van opleiding en ervaring vastgesteld overeenkomstig schaal 11-12 van Bijlage A van de CAO Nederlandse Universiteiten en bedraagt maximaal € 5.656,= bruto per maand bij een volledig dienstverband. Afhankelijk van opleiding en werkervaring is plaatsing in een aanloopschaal mogelijk.

De Open Universiteit biedt goede secundaire en flexibele arbeidsvoorwaarden op het gebied van onder andere opleiding en mobiliteit, werken in deeltijd en betaald ouderschapsverlof.

Werkgever

Open Universiteit

Online studeren overal in Nederland en Vlaanderen
De Open Universiteit (OU) is de deeltijduniversiteit van Nederland. Studenten volgen er online activerend onderwijs en binnen de verschillende wetenschapsgebieden wordt disciplinair onderzoek verricht. Studenten kunnen universitaire bachelor- en masteropleidingen in zeven vakgebieden doorlopen. Kenmerken van het onderwijs zijn openheid, flexibiliteit en kwaliteit. Er is veel aandacht voor verbetering van het studiesucces van studenten. Aan de OU studeren ruim 14.000 studenten en werken 655 medewerkers. De OU heeft vestigingen in Nederland en België (zie https://www.ou.nl/studiecentra). De hoofdvestiging bevindt zich in Heerlen.
De nieuwste technologieën en onderwijskundige inzichten worden toegepast, zowel in de bachelor- en masteropleidingen en cursussen, als in projecten en programma's met partners. Nationaal en internationaal speelt de OU een belangrijke rol in de innovatie van het hoger onderwijs. Het onderwijs is verweven met het onderzoek waardoor tevens wordt gegarandeerd dat de actuele stand van de wetenschap wordt verwerkt. De OU investeert niet alleen in onderzoek in de vakgebieden van de opleidingen, maar ook in onderzoek op het gebied van leren, doceren en technologie.

Tevreden Studenten
In de Nationale Studenten Enquête (NSE), de Keuzegids Universiteiten (vergelijking waardering van studenten en experts voor bacheloropleidingen van de veertien universiteiten) en de Keuzegids Masters scoort de OU al jaren op rij een topnotering in de lijst van de veertien Nederlandse universiteiten. Bovendien staan alle opleidingen hoog in de ranglijsten van de universiteiten voor de betreffende studierichtingen. Alle beoordelingen staan op de OU-website (www.ou.nl).

Afdeling

Faculteit Bètawetenschappen

De faculteit Bètawetenschappen is één van de zes faculteiten van de Open Universiteit. Onderwijs, onderzoek en valorisatie zijn de hoofdtaken binnen de faculteit Bètawetenschappen. De faculteit kent drie vakgroepen: Milieuwetenschappen, Informatiekunde en Informatica. In verwevenheid met het wetenschappelijk onderzoek bieden de vakgroepen wetenschappelijke bachelor- en masteropleidingen aan. Onderwijs en onderzoek worden ondersteund vanuit het Bureau Onderwijs en Onderzoek (BOO).

Specificaties

  • Universitair docent; Onderwijs; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 38 uur per week
  • Gepromoveerd
  • FAC/BW/20042

Werkgever

Open Universiteit (OU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Postbus 2960, 6401 DL, Heerlen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you