(Arts)onderzoeker/promovendus onderzoek seniorlines

(Arts)onderzoeker/promovendus onderzoek seniorlines

Geplaatst Deadline Locatie
6 mei 1 jun Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 jun 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Je werkt in dit project in het UMCG als team met collega onderzoekers van het Universitair Centrum Ouderengeneeskunde (UCO). In het UCO werken medische professionals en onderzoekers nauw samen aan de kennis en ziekenhuis zorg voor ouderen en dragen zo bij aan het speerpunt 'Healthy Ageing' van het UMCG. Ook draag je bij aan de inclusie van het nieuw op te starten cohort acute lines, dat beoogt alle acuut opgenomen patiënten vanaf de spoedeisende hulp in het UMCG te includeren.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Functie-eisen

Wij zoeken een kandidaat die niet alleen gemotiveerd is om ideeën te ontwikkelen met personen uit de doelgroep en professionals, de ideeën te vertalen in empirische vraagstellingen en de data te analyseren/rapporteren, maar ook een kandidaat die bereid is de nieuwe gegevens te verzamelen en zich in te zetten voor de disseminatie van onze resultaten. Je herkent jezelf in onderstaande:
- Een afgeronde universitaire studie.
- Interesse in de ouderengeneeskunde/geriatrie.
- Bij voorkeur aantoonbare onderzoekservaring en interesse.
- Uitstekende communicatieve vaardigheden.
- Teamspirit maar tevens de competentie om zelfstandig te werken.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie voor 1.0 fte (36 uur) vanaf 1 september 2020 (in overleg) voor de duur van drie jaar functie met een eerste arbeidsovereenkomst van een jaar. Het salaris bedraagt maximaal € 4.481,- bruto per maand (schaal 10) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC). Daarnaast zijn er diverse scholingsmogelijkheden en ruimte voor deskundigheidsbevordering.

Meer informatie
Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met:
- mw. prof. dr. B.C. van Munster, afdelingshoofd UCO, via mw. M.W. Tjeerde, telefoonnummer: (050)361 3921, e-mailadres: m.w.tjeerde@umcg.nl (e-mailadres niet gebruiken voor sollicitaties)



Afdeling

Interne Geneeskunde

Seniorlines is een observationeel onderzoek met een follow-up van een jaar dat in 2014 is gestart om de algehele gezondheidstoestand van patiënten van 70 jaar en ouder vóór, tijdens en na opname in het Universitair Medisch Centrum in Groningen (UMCG) te onderzoeken. Ziekenhuisopname leidt vaak tot achteruitgang van het fysiek functioneren. Bij multimorbiditeit, polyfarmacie, cognitieve en functionele beperkingen moeten de verwachte resultaten van diagnostiek en behandeling zorgvuldig worden afgewogen tegen complicaties, (verdere) achteruitgang in functioneren en kwaliteit van leven. Om functionele achteruitgang te voorkomen, heeft dit project als doel factoren te identificeren die verband houden met herstel of negatieve gezondheidsresultaten in dit seniorlines cohort.

Specificaties

  • PhD; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • max. €2826 per maand
  • Universitair
  • 200235

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Hanzeplein 1, 9713 GZ, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you