Het Departement Private & Business Law van Tilburg Law School heeft per 17 augustus 2020 ruimte voor een fulltime docent die onderwijs verricht in de bachelor- en masterfase op het gebied van het ondernemingsrecht. (1,0 fte)

Het Departement Private & Business Law van Tilburg Law School heeft per 17 augustus 2020 ruimte voor een fulltime docent die onderwijs verricht in de bachelor- en masterfase op het gebied van het ondernemingsrecht. (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
8 mei 15 jun Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 jun 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het Departement Private & Business Law van Tilburg Law School heeft per 17 augustus 2020 ruimte voor een fulltime docent die onderwijs verricht in de bachelor- en masterfase op het gebied van het ondernemingsrecht.



Tilburg University is een moderne en gespecialiseerde universiteit. Tilburg Law School staat voor kwaliteit, met brede, nationale en internationale opleidingen en innovatief onderzoek. Binnen de facultaire, KNAW-erkende onderzoeksschool staan fundamentele vraagstukken, rechtsvergelijking en multi- en interdisciplinariteit centraal. De inspirerende en open cultuur maakt het werken plezierig. Het Departement Private & Business Law bestaat uit ongeveer 60 medewerkers die zich met het privaatrecht in de breedste zin van het woord bezighouden. Meer informatie over Tilburg University, Tilburg Law School en het Departement Private & Business Law is te vinden op het web.

Functieomschrijving

In de functie van Docent Privaatrecht, met specifieke kennis van het ondernemingsrecht, wordt hoofdzakelijk onderwijs in teamverband verricht in de bachelor- en masterfase van de opleiding Rechtsgeleerdheid, Specialisatie Ondernemingsrecht. U draagt onder meer zorg voor het verzorgen van colleges, de organisatie van onderwijs, het ontwikkelen en onderhouden van onderwijsmateriaal, en stage- en scriptiebegeleiding. Daarnaast wordt van u verwacht dat u affiniteit met wetenschappelijk onderzoek heeft of deze ontwikkelt en een bijdrage levert aan het onderzoeksprogramma van het departement. Verder wordt er van u verwacht dat u gedurende de aanstelling de Basis Kwalificatie Onderwijs (BKO) behaald. Het door u te verzorgen onderwijs zal hoofdzakelijk in de Nederlandse taal zijn maar ook Engelstalig onderwijs behoort tot de mogelijkheden.

 

 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Voor deze functie beschikt u over de volgende kwaliteiten. U heeft een WO-opleiding op het gebied van privaatrecht met specialisatie in het ondernemingsrecht. U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bij voorkeur ook over aantoonbare onderwijservaring. U heeft aantoonbare affiniteit met onderzoek, wat onder meer blijkt uit een afgeronde masterscriptie en mogelijk één of meerdere publicaties. Naast een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, beheerst u het Engels in woord en geschrift. U beschikt over de Basiskwalificatie Onderwijs (BKO) of bent bereid deze binnen een jaar te behalen. Verder bent u goed in staat om in teamverband te werken en bent u flexibel.  

Arbeidsvoorwaarden

Tilburg University behoort tot de top van Nederlands beste werkgevers en kent een buitengewoon goed arbeidsvoorwaardenpakket. Het betreft een fulltime dienstverband voor de duur van 4 jaar. Voor de functie van docent geldt een maximaal bruto maandsalaris van € 4.274 in schaal 10, afhankelijk van ervaring.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Recht
  • 38—40 uur per week
  • Universitair
  • 16721

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you