HR-medewerker SRON Space

HR-medewerker SRON Space

Geplaatst Deadline Locatie
2 jul 6 aug Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 aug 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Bekwame en betrouwbare personeelsmedewerker voor onze mensen.
Ben jij de enthousiaste, gedreven en ervaren collega voor ons Human Resources team? Wij zoeken een inlevende, integere en verantwoordelijke uitvoerende collega die graag meedenkt over hoe de personeelsadministratie voor onze ruimteonderzoekers en andere collega’s nog beter kan. Je werkt samen met twee andere HR medewerkers, de HR Adviseur en de HR Manager.

Jij en SRON Netherlands Institute for Space Research
Met ongeveer 200 mensen verleggen we de grenzen van het wetenschappelijk onderzoek in de ruimte door een combinatie van wetenschap, technologie en techniek. Jij verzorgt de personeelsadministratie voor (inter)nationale collega's die in wereldwijd gerenommeerde wetenschappelijke projecten en ruimtemissies werken. Je werkt vanaf 2021 in ons prachtige nieuwe gebouw op de Bio ScienceCampus in Leiden. Je kunt je goed ontwikkelen en we bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden voor een gezonde balans tussen werk en privéleven. 

Jouw functie en team
Het is je natuur om correct en efficiënt te werken. En zo ga je ook om met de salaris- en personeelsgegevens in AFAS Profit HRM en de bijbehorende correspondentie zoals arbeidscontracten. Je past onze arbeidsvoorwaarden en uitvoeringsregelingen correct toe en informeert leidinggevenden en medewerkers daarover duidelijk. Je rapporteert aan het management en leidinggevenden met de juiste, overzichtelijke managementinformatie.
Je verzorgt administratie rond onze werving en selectie en de indiensttreding van o.a. buitenlandse collega’s. Die help je met hun visum en de aanvraag van de 30%-regeling. Ook de verlof- en verzuimadministratie hoort erbij en je bent key-user van onze administratieve systemen.

Specificaties

SRON

Functie-eisen

Wij willen graag een collega met een afgeronde MBO opleiding Personeel & Arbeid. Óf ruime ervaring met het werken op een personeelsadministratie met systemen als (bij voorkeur) AFAS Profit-HRM en Beaufort. Je hebt ervaring in een vergelijkbare baan, liefst óók in een non-profit omgeving. Je hebt kennis van arbeidsrecht en sociale wetgeving en je spreekt en schrijft goed Engels. Je kan je mondeling én op papier prima uitdrukken. Een mix van zowel zelfstandig werken én samen met je team vind je ideaal. Nauwkeurigheid is vanzelfsprekend en we hopen dat je net als wij ook integer, inlevend en collegiaal bent.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar.

Je komt formeel in dienst bij NWO-i, de institutenorganisatie van NWO waar wij bij horen. We bieden je een contract als Medewerker P&O voor 2 jaar, met zicht op een vaste baan. We vallen onder de prima cao-Onderzoekinstellingen. Je standplaats is in eerste instantie Utrecht en wordt in 2021 Leiden. De functie valt in salarisschaal 7 (maximaal € 3.169,- bruto per maand op fulltime basis). Voor zeer ervaren kandidaten is schaal 8 bespreekbaar (maximaal € 3.583,- bruto per maand op fulltime basis).

Waarom SRON

  • goede ontwikkelingsmogelijkheden
  • 42 vakantiedagen per jaar
  • een gunstige ouderschapsregeling
  • thuiswerkmogelijkheden, oog voor balans in werk en privé
  • goed uitgeruste moderne werkplek
  • eindejaarsuitkering 8,33% bruto jaarsalaris
  • 8% vakantiegeld
  • een goede pensioenvoorziening
  • werkgever met uitstekende internationale reputatie in ruimteonderzoek
  • maatschappelijk relevante werkgever

Werkgever

SRON Netherlands Institute for Space Research

Over SRON
Wij realiseren doorbraken in het internationale wetenschappelijke onderzoek met meetinstrumenten op telescopen en satellieten in de ruimte. Onze wetenschappers doen onderzoek naar astrofysica, de werking van de aardatmosfeer, exoplaneten én de technologie die nodig is voor dat onderzoek.
We hebben de internationale reputatie dat we daar 'excellent’ in zijn. De kwaliteit van ons onderzoek is wereldwijd toonaangevend en dat geldt ook voor het belang van ons onderzoek voor de maatschappij. Onze wetenschap wordt mogelijk gemaakt door de instrumenten die we maken, ondersteund door onze engineers. En dit alles is uiteraard in goede handen bij de mensen van de bedrijfsvoering.

Specificaties

  • HRM; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Economie; Gedrag en maatschappij; Recht
  • max. 32 uur per week
  • max. €3583 per maand
  • MBO+
  • AT SRON1621

Locatie

Sorbonnelaan 2, 3584 CA, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you