Student Assistent Juridische Zaken (m/v)

Student Assistent Juridische Zaken (m/v)

Geplaatst Deadline Locatie
15 sep 4 okt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 okt 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Onderstaande functieomschrijving betreft een voorlopige inschatting van de werkzaamheden die samen met en in goed overleg worden uitgevoerd met de reeds bij Legal Protection werkzame assistent:

  • het beheren van mailboxen;
  • het assisteren bij het opstellen van notities en adviezen inzake juridische vraagstukken;
  • het assisteren bij de actualisatie van de standaarddocumenten en reglementen;
  • het verrichten van administratieve/secretariële werkzaamheden en meewerken aan het efficiënt(er) maken van administratieve processen.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Binnen het team van Juridische Zaken (JZ), Legal Protection zijn wij op zoek naar een assistent(e) die:

  • bij voorkeur 3e-jaars rechtenstudent is, maar die in ieder geval de Bachelor 2 vakken privaat- en bestuursrecht met een voldoende heeft afgesloten;
  • flexibel in te zetten is (0-urencontract), maar gemiddeld 19 uur per week;
  • een collegiale, actieve, accurate en precieze op eindresultaat gerichte werkhouding heeft;
  • die in goed overleg zelfstandig knelpunten signaleert en de taken daaruit voortvloeien zelfstandig oppakt;
  • een teamplayer is met een open persoonlijkheid;
  • gekenschetst wordt als een zelfstarter.

Arbeidsvoorwaarden

Een interessante en afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden. Het betreft een tijdelijke aanstelling via EURflex. EURflex is verantwoordelijk voor de loonadministratie van flexwerkers van de EUR.  

We streven naar een start medio oktober 2020 met een proeftijd van één maand. Het salaris is in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het salaris bedraagt voor een:

  • 2e jaars student:                    schaal SA, trede 2, € 12,81 bruto per uur
  • 3e jaars student:                    schaal SA, trede 3, € 13,72 bruto per uur
  • 4e jaars student:                    schaal SA, trede 4, € 14,95 bruto per uur

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

De EUR is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en studiekwaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Belangrijke waarden voor de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn durf, nieuwsgierig, maatschappelijke betrokken, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

Afdeling Juridische Zaken (JZ)

De stafafdeling JZ is de centrale afdeling juridische zaken van de EUR. Afdeling JZ adviseert het College van Bestuur (CvB) in strategische beleidstrajecten, EUR-brede juridische processen en vertegenwoordigt het CvB in gerechtelijke procedures. De afdeling werkt samen met de bedrijfsjuristen bij Professional Services, de UB en de faculteiten van de EUR. Dee afdeling JZ is onderdeel van de Algemene Bestuursdienst (ABD). JZ bestaat uit 10 juristen plus secretariële ondersteuning en 4 studentassistenten en wordt hiërarchisch aangestuurd door het hoofd JZ. Het hoofd legt verantwoording af aan de directeur van de ABD. De afdeling JZ zoekt zo spoedig mogelijk een assistent, die flexibel in te zetten is (0-urencontract) voor maximaal 19 uur per week en minimaal 6 maanden beschikbaar is.

De Algemene Bestuursdienst (ABD)

De (ABD) is als centrale staforganisatie verantwoordelijk voor de organisatie van beleidsondersteuning op instellingsniveau. De ABD ondersteunt het College van Bestuur (CvB) bij het uitoefenen van haar verantwoordelijkheid voor de kwaliteit, toegankelijkheid en de financiering van onderwijs en onderzoek. De ABD zorgt voor het gezamenlijk ontwerpen van integraal beleid, het beleid tijdig tot besluitvorming voorleggen en zorgt (mede) ervoor dat het beleid wordt uitgevoerd en onderneemt continue monitoring en evaluatie met het oog op verbeteringen. De ABD wordt gevormd door de afdelingen Academische Zaken (AZ), Corporate Planning & Control (CPC), Bestuurlijke Zaken (BZ) en Juridische Zaken (JZ) en het Chief Information Office (CIO). Onder de ABD valt organisatorisch ook nog het onafhankelijke Erasmus Magazine. De ABD wordt geleid door de directeur ABD (tevens Secretaris College van Bestuur).

Specificaties

  • Juridisch personeel
  • max. 20 uur per week

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you