Subsidieadviseur

Subsidieadviseur

Geplaatst Deadline Locatie
8 okt 7 dec Zwolle

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 dec 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een ervaren subsidieadviseur en wil jij bijdragen aan het vergroten van de slaagkansen van onderzoeksaanvragen?

Functieomschrijving

Jij adviseert interne opdrachtgevers over subsidiemogelijkheden voor onderzoeks- en onderwijsinnovatieprojecten. Jij bent op de hoogte van relevante regionale, nationale en Europese subsidieregelingen. Daarnaast herken jij de kansen uit het (inter)nationale en regionale onderzoeks- en innovatiebeleid en ondersteun je lectoraten bij het vertalen van deze kansen in consortiumvorming en vervolgens in onderzoeksprojecten. Jij adviseert het CvB, in samenspraak met collega’s, over onderzoeksprofilering.

Jij begeleidt aanvraagtrajecten vanaf ideefase tot en met afgifte van de beschikking: zowel vaktechnisch-inhoudelijk vanuit subsidie-expertise, kwaliteit en aansluiting bij regeling criteria als procesmatig (interne afstemming met finance & control, interne audits en juristen).

Jij adviseert over projectontwikkeling en innovatie. Daarnaast draag jij bij aan kennisverspreiding door middel van presentaties, workshops en de leergang ‘Bouwstenen voor succesvol praktijkgericht onderzoek’.

Specificaties

Hogeschool Windesheim

Functie-eisen

  • Jij hebt een afgeronde universitaire opleiding.
  • Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en schrijfvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.
  • Jij hebt minimaal 5 jaar werkervaring in het subsidieadviesvak (bij voorkeur binnen een Hogeschool) en beschikt over een relevant netwerk.
  • Jij kan workshops en leergangen levendig en inspirerend maken.
  • Jij hebt een proactieve houding en een positief kritische instelling.
  • Jij hebt een kwaliteit- en resultaatgerichte instelling.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Wij bieden een uitdagende functie voor de duur van 2 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

De functie valt onder de standaard functiekarakteristiek van adviseur a/b. Afhankelijk van jouw opleiding en relevante werkervaring bedraagt het bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband tussen de € 3.658,- en € 5.717,- (conform schaal 11-12 van de cao hbo).

Wil je meer weten over Windesheim als werkgever en over onze arbeidsvoorwaarden? Kijk dan op www.werkenbijwindesheim.nl/werken-bij-windesheim.

Werkgever

Windesheim

Bij Windesheim in Almere en Zwolle studeren ruim 24.000 studenten, honderden cursisten en werken ruim 2.200 medewerkers. Wij willen actief bijdragen aan een inclusieve en duurzame samenleving. Dat doen wij door het opleiden van waardevolle professionals en door het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek.

We zien het als onze maatschappelijk opdracht om iedereen die daarvoor het talent heeft, de mogelijkheid te bieden op onze hogeschool hoger onderwijs te volgen. Ongeacht afkomst, vooropleiding, achtergrond of leeftijd. Elke student met talent verdient de kans zich ten volste te ontwikkelen.

Afdeling

WindesheimSubsidiedesk (WinSub)

WindesheimSubsidiedesk (WinSub) bestaat uit 2 collega’s en is onderdeel van de afdeling Beleid & Kwaliteit (in totaal ongeveer 30 collega’s). WinSub geeft advies en ondersteuning op het gebied van subsidieverwerving aan opdrachtgevers binnen alle Windesheim domeinen. Dit zijn met name lectoren, onderzoekers en (hoofd)docenten. De sfeer op de afdeling is open en ontwikkelingsgericht.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Beleid- en staf; Onderwijs
  • Economie
  • max. 32 uur per week
  • €3658—€5717 per maand
  • Universitair
  • AT Subsidieadviseur

Werkgever

Hogeschool Windesheim

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Campus 2, 8017 CA, Zwolle

Bekijk op Google Maps

Interesting for you