Teamleider/netwerkbeheerder

Teamleider/netwerkbeheerder

Geplaatst Deadline Locatie
9 okt 30 nov Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 nov 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij de ervaren Teamleider/netwerkbeheerder die onze netwerk omgeving beheert, onderhoudt en vernieuwt?

Functieomschrijving

Als teamleider/netwerkbeheerder ben je meewerkend voorman van het team netwerkspecialisten (circa 4 fte). Naast het uitvoeren van 2e lijns beheer, geef je inhoudelijke sturing, bewaak je de voortgang van changes en projecten en ben je vraagbaak voor andere teamleden. Je rapporteert aan het hoofd van de afdeling Generic IT Services en bent lid van het teamleidersoverleg van de afdeling. 
Je bent klantgericht. Je speelt proactief in op de vraag naar netwerkoplossingen vanuit bedrijfsvoering, onderwijs en onderzoek. Je ziet kansen en mogelijkheden voor innovaties en weet het team hiervoor te enthousiasmeren. Je houdt je onder meer bezig met de volgende taken:

  • Je participeert in innovatieve projecten, binnen en buiten de afdeling;
  • Je fungeert als technisch vraagbaak voor je directe collega's;
  • Je bent sparring-partner voor de infrastructuur architecten;
  • Je coördineert de werkzaamheden van het netwerkteam;
  • Je bent verantwoordelijk voor het Life Cycle Management van de netwerkomgeving;
  • Je levert gegevens voor investerings- en verbetervoorstellen aan;
  • Je monitort en stuurt de performance bij (zowel technisch- als op medewerkersniveau);
  • Je brengt en houdt de kennis van de medewerkers op peil d.m.v. opleidingsplannen;
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers en netwerkarchitecten.

Een bereikbaarheidsdienst voor storingen en beveiligingsincidenten is onderdeel van de functie.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je bent een communicatief sterke teamleider/netwerkbeheerder met minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol. Je beschikt over een HBO informatica opleiding. Je bent analytisch sterk, accuraat en hebt oog voor detail. Daarnaast breng jij het volgende mee:

  • Je hebt ervaring met complexe en grote netwerken, netwerkzoneringen, ACL’s en firewalls;
  • Je hebt kennis van Twin Datacenterconcepten, routing&switching, WLAN, Firewalling, IP management en security;
  • Je hebt uitgebreide kennis van en ervaring met de netwerkproducten van Cisco (vast & WiFi), Fortinet firewalls, Infoblox DDI en Aruba Clearpass;
  • Je bent minimaal Cisco CCNP gecertificeerd en bent bekend met ITIL;
  • Je hebt een klantvriendelijke en servicegerichte instelling;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden t.b.v. het contact met opdrachtgevers en collega's;
  • Je bent stressbestendig en proactief;
  • Je hebt een coachende stijl van leidinggeven;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (CEFR B1).

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een verantwoordelijke functie bij deze internationaal georiënteerde en sterk maatschappelijk betrokken en ambitieuze organisatie. Een dynamische omgeving waar je het verschil kunt maken. Je krijgt volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Daarnaast ontvang je een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals ruime verlofmogelijkheden voor een goede balans tussen werk en privé en goede opleidingsfaciliteiten, een vakantie uitkering van 8,0% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. De functie is ingedeeld in het UFO-profiel Beheerder ICT, niveau 1, schaal 11 CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). De toekenning van een additionele arbeidsmarkttoelage behoort tot de mogelijkheden.

Verder is de EUR aangesloten bij het pensioenfonds ABP en is er sprake van gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van een aantal faciliteiten, zoals sportaccommodatie en bibliotheek. Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor de duur van één jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, maatschappelijke uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam.

Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact, the Erasmian way’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De ‘Erasmian values’ fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend.

Afdeling

De dienst Information Technology Services (IT Services)

De dienst IT Services van de EUR draagt zorgt voor de dienstverlening op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Dit betekent dat de dienst enerzijds verantwoordelijk is voor de virtuele werkplek van de EUR, waardoor medewerkers 'any time', 'any place' en op 'any device' kunnen werken. Anderzijds stelt IT Services de faculteiten en andere EUR-organisatieonderdelen in staat om succesvol diensten te verlenen aan studenten, medewerkers en bestuurders/management. Zij heeft capaciteit en kennis in huis om de noodzakelijke IT-ontwikkeling, integratie en projectleiding inhoud te geven. IT Services bestaat uit een aantal domeinen.

Specificaties

  • IT
  • 38—40 uur per week
  • €3746—€5127 per maand
  • HBO
  • PRO/IT/09102020

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burg Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you