Docent Economie

Docent Economie

Geplaatst Deadline Locatie
15 jun 1 jul Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 jul 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Binnen onze sectie Economie zijn wij op zoek naar een docent. Als docent voer je onderwijswerkzaamheden uit in de bachelor van de opleiding Economie en Bedrijfseconomie en de Engelstalige opleiding Economics. Je verzorgt onderwijs bij inleidende vakken en je begeleidt werkgroepen van eerstejaars en tweedejaars bachelor studenten. Ook begeleid je studenten met hun bachelor theses en ben je mentor van eerstejaars studenten.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde masteropleiding Economie (Economics) of aanverwante opleiding.
  • Je bent breed inzetbaar bij inleidende vakken in het eerste en tweede jaar van de bachelor.
  • Ervaring in het verzorgen van onderwijs is een pre.
  • Je bent in staat om dit onderwijs zowel in het Nederlands als in het Engels te verzorgen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Aanstelling: 1,0 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring een salaris van minimaal € 2.790 en maximaal € 4.402 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 10).
  • Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Contractduur: het betreft een tijdelijke aanstelling van één jaar.
  • De gewenste datum indiensttreding is 15 augustus 2021.

Aanvullende arbeidsvoorwaarden
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 22.000 studenten en 5.000 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent, samenwerking en een leven lang ontwikkelen. Je bent nodig!

Afdeling

Faculteit der Managementwetenschappen

Bij de Faculteit der Managementwetenschappen verbinden de medewerkers het wetenschappelijk onderwijs met onderzoek in uitdagende onderwijsprogramma's op het gebied van bestuurskunde, bedrijfskunde, economie en bedrijfseconomie, geografie, planologie en milieu en politicologie. Er studeren ongeveer 5000 studenten aan de Faculteit der Managementwetenschappen (Nijmegen School of Management), en de faculteit heeft ongeveer 300 fte aan medewerkers waarvan 75% academici. 
Een rijke en inspirerende mix van vakgebieden met een grote maatschappelijke betekenis. Vanuit haar cultuur van eenheid in verscheidenheid geeft de faculteit haar ontwikkelingsrichting het motto mee van "Responsible governance for sustainable societies". De maatschappij vraagt om kritische reflectie, nieuwe perspectieven en wetenschappelijk gefundeerde kennis, die bovendien bruikbaar is voor de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Juist de rijke mix van disciplines en invalshoeken binnen de faculteit biedt kansen om de vraagstukken in de samenleving op kritische wijze uiteen te rafelen en op innovatieve wijze te benaderen in onderwijs en onderzoek.

Specificaties

  • Lector; Universitair docent; Universitair hoofddocent; Hoogleraar; Onderwijs; Financiën
  • Economie
  • max. 40 uur per week
  • max. €4402 per maand
  • Universitair
  • 1156910

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you