Hoogleraar Arbeids- en organisatiepsychologie

Hoogleraar Arbeids- en organisatiepsychologie

Geplaatst Deadline Locatie
10 sep 27 sep zie arbeidsvoorwaarden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 sep 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

·         U geeft leiding aan de ontwikkeling en uitvoering van activerend online onderwijs op het terrein van de arbeids- en organisatiepsychologie.

·         U geeft leiding aan het onderzoek binnen de arbeids- en organisatiepsychologie.

·         U verwerft onderzoekssubsidies en u begeleidt promovendi.

·         U verricht leidinggevende taken en bestuurlijke activiteiten (zowel binnen als buiten de faculteit).

·         U valoriseert onderwijs en onderzoek op het terrein van de arbeids- en organisatiepsychologie.

Specificaties

Open Universiteit (OU)

Functie-eisen

·         U bent een verbindend inspirerend leider en heeft management ervaring binnen de academische setting.

·         U beschikt over aantoonbare didactische kwaliteiten op het terrein van de arbeids- en organisatiepsychologie, blijkend uit het BKO certificaat en goede onderwijsevaluaties.

·         U heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van onderwijs en innovaties binnen het onderwijs.

·         U bent gepromoveerd binnen de arbeids- en organisatiepsychologie, personeelspsychologie of een aanverwante discipline.

·         U beschikt over uitstekende onderzoekskwaliteiten, blijkend uit wetenschappelijke peer-reviewed publicaties van goede kwaliteit en een sterke en duidelijke onderzoekslijn.

·         U heeft aantoonbare ervaring met het binnenhalen van onderzoekssubsidies.

·         U heeft ruime ervaring met het begeleiden van promovendi.

·         U beschikt over een goed en relevant netwerk binnen de arbeids- en organisatiepsychologie.

·         U heeft aantoonbare ervaring met het uitdragen van wetenschappelijke kennis via lezingen, congrespresentaties, (online) masterclasses en sociale media.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 18 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.

Het salaris wordt vastgesteld overeenkomstig salarisschaal H2 van Bijlage A van de CAO Nederlandse Universiteiten en bedraagt maximaal € 8.508,- bruto per maand bij een volledig dienstverband.

U bent twee dagen per week aanwezig op de campus in Heerlen.

De Open Universiteit biedt goede secundaire en flexibele arbeidsvoorwaarden op het gebied van onder andere opleiding en mobiliteit, werken in deeltijd en betaald ouderschapsverlof.

Werkgever

Open Universiteit

Flexibel studeren overal in Nederland en Vlaanderen
De Open Universiteit (OU) is de deeltijduniversiteit van Nederland. Studenten volgen er gepersonaliseerd en activerend academisch afstandsonderwijs en binnen de verschillende wetenschapsgebieden wordt disciplinair onderzoek verricht. Studenten kunnen universitaire bachelor- en masteropleidingen in zeven vakgebieden doorlopen. Kenmerken van het onderwijs zijn openheid, flexibiliteit en kwaliteit (zie www.ou.nl/rankings). Er is veel aandacht voor verbetering van het studiesucces van studenten. Aan de OU studeren ruim 18.000 studenten en werken ruim 700 medewerkers. De OU heeft vestigingen in Nederland en België (zie www.ou.nl/studiecentra). De hoofdvestiging bevindt zich in Heerlen.

De nieuwste technologieën en onderwijskundige inzichten worden toegepast, zowel in de bachelor- en masteropleidingen en cursussen, als in projecten en programma's met partners. Nationaal en internationaal speelt de OU een belangrijke rol in de innovatie van het hoger onderwijs. Het onderwijs is verweven met het onderzoek waardoor tevens wordt gegarandeerd dat de actuele stand van de wetenschap wordt verwerkt. De OU investeert niet alleen in vakinhoudelijk onderzoek op acht wetenschapsgebieden, maar ook in onderzoek in een multidisciplinair programma: Innovating for resilience.

Afdeling

Faculteit Psychologie

De faculteit Psychologie is sterk in onderwijs, onderzoek en valorisatie. De faculteit biedt een wetenschappelijke bachelor en master Psychologie. De masteropleiding Psychologie heeft vier varianten: Arbeids- en organisatiepsychologie, Gezondheidspsychologie, Klinische psychologie en Levenslooppsychologie. Een vijfde variant gericht op klinische kind- en jeugdpsychologie zal worden ontwikkeld. Daarnaast start per september 2021 de masteropleiding Gezondheidswetenschappen die organisatorisch onderdeel uitmaakt van de faculteit. Het onderzoek van de faculteit vindt plaats binnen het onderzoeksprogramma ‘Understanding human change in a dynamic, digital era’.

Specificaties

  • Hoogleraar; Onderwijs
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 38 uur per week
  • Gepromoveerd
  • AC/FAC/PSY/21082

Werkgever

Open Universiteit (OU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Postbus 2960, 6401 DL, zie arbeidsvoorwaarden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you