Teacher Tutor Academy

Teacher Tutor Academy

Geplaatst Deadline Locatie
21 okt 15 nov Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 nov 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Als Teacher Tutor Academy voor Marketing en Accounting val je voor een deel binnen de groep Marketing en voor een deel binnen de groep Accounting, Auditing en Control (AAC). Daarnaast vorm je samen met de TAc docenten van andere capaciteitsgroepen de ESE Tutor Academy, die verantwoordelijk is voor het professionaliseren en innoveren van het kleinschalig tutorialonderwijs binnen ESE.

Functieomschrijving

Je onderwijstaken zullen plaatsvinden binnen de bachelorprogramma’s en het masterprogramma Marketing en AAC. Je werkt samen met de vakdocenten binnen deze groepen. Je levert een actieve bijdrage aan het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van vakken. Je bent verantwoordelijk voor de werving, selectie, training en begeleiding van studentassistenten, voor de verdere ontwikkeling en integratie van vakken binnen de onderwijsprogramma’s, en voor de begeleiding van bachelorscripties. Je wordt onderdeel van de Tutor Academy en werkt rechtstreeks samen met de vakdocenten. Je rapporteert aan de Tutor Academy manager.

De primaire taken omvatten o.a.:

  • Het werven, selecteren, begeleiden en aansturen van tutors die de werkcolleges verzorgen;
  • Het inplannen van werkcolleges/tutorsessies voor diverse BSc cursussen;
  • Het onderhouden van contact tussen tutoren, docenten en onderwijsadministratie;
  • Zorg dragen voor het succesvol afronden van het Basiskwalificatie Onderwijstraject voor tutoren;
  • Het evalueren van werkcolleges en tutoren;
  • Begeleiden van bachelorstudenten in het schrijven van de bachelorscriptie;
  • Identificeren en implementeren van mogelijkheden tot verbetering en innovatie van onderwijs en het inzetten van studentassistenten.

Daarnaast wordt het op prijs gesteld als je actief meedenkt over onderwijsvernieuwing en het verder vormgeven van de Tutor Academy binnen ESE. Je kunt hierbij denken aan:

  • Het ontwikkelen –samen met de vakdocenten– van onderwijsmateriaal en tentamens;
  • Het bijdragen aan onderwijsvernieuwingen;
  • Signaleren van verbetermogelijkheden voor de toegewezen onderwijsonderdelen;
  • Signaleren van verbetermogelijkheden voor de processen binnen de Tutor Academy om docenten te ondersteunen.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

  • Je hebt een academische opleiding voltooid, bij voorkeur op het gebied van economie, bedrijfseconomie of econometrie. Een afgerond promotieonderzoek is een plus.
  • Je kunt zorgvuldig plannen en organiseren.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je bent in staat om anderen te stimuleren en aan te sturen.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in Nederlands als Engels (C1 CEFR).
  • Je kunt goed met ad hoc werkzaamheden en werken onder druk omgaan.
  • Affiniteit met onderwijs en onderwijsorganisatie en/of werkervaring in een academische omgeving is een pré.
  • Ervaring in coaching en projectmanagement is een plus.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging met twee extra jaren.

We bieden een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

Het betreft een tijdelijke functie. Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging met twee extra jaren. De startdatum van deze functie is zo snel mogelijk en de functie is gevestigd in Rotterdam bij Erasmus School of Economics. De functie bedraagt 0,4-1,0 FTE. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.836,- en € 5.211,- bruto per maand (schaal 10 of 11). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners en een persoonlijk opleidingsbudget. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR-faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Erasmus Universiteit Rotterdam biedt een Dual Career Program (DCP) aan om de partners van nieuw wetenschappelijk personeel te helpen bij het vinden van werk in Nederland. Het programma wordt aangeboden in nauwe samenwerking met nabijgelegen universiteiten van Delft en Leiden.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.500 medewerkers en volgen bijna 30.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter.  We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl”.

Afdeling

Erasmus School of Economics

De Erasmus School of Economics (ESE) is de economische faculteit van de EUR. De ESE bestaat uit vier verschillende capaciteitsgroepen (Bedrijfseconomie, Algemene Economie, Toegepaste Economie en Econometrie). De vacature bevindt zich binnen de capaciteitsgroep Bedrijfseconomie. Deze vakgroep is georganiseerd in drie onderwijs- en onderzoeksgroepen: Accounting, Auditing en Control (AAC), Marketing en Finance.

Meer informatie over Erasmus School of Economics is te vinden op https://www.eur.nl/en/ese

Specificaties

  • Onderwijs; Lector
  • Economie
  • 16—40 uur per week
  • €2836—€5211 per maand
  • Universitair
  • ESE/BE/20211021

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you