Coördinator opleidingen (0,6-0,8 fte) Erasmus Academie

Coördinator opleidingen (0,6-0,8 fte) Erasmus Academie

Geplaatst Deadline Locatie
22 okt 30 okt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 okt 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

In verband met zwangerschapsverlof van een van onze collega’s zoeken wij binnen het team Opleidingen een coördinator (0,6-0,8 fte) die ons team komt versterken. Een deel van de werkzaamheden kan ook via smart working vanuit huis worden gedaan.

Functieomschrijving

Je werkt samen met een ervaren team van coördinatoren en adviseurs aan de praktische en logistieke uitvoering van onze postacademische opleidingen voor professionals. Dit kunnen zowel open opleidingen zijn als incompany trainingen. Je wordt daarin aangestuurd door een van de adviseurs opleidingen. Je bent actief betrokken bij de marketing, administratie en organisatorische begeleiding van jouw opleidingen. Je hebt veel contact met deelnemers en docenten.  

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je bent op zoek naar een tijdelijke baan met inhoud en hebt ervaring met plannen, organiseren en uitvoeren van projecten. Je bent iemand die niet te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken. Een betrouwbare teamspeler ook, die een goede samenwerking en communicatie nastreeft met collega’s. Je werkt zorgvuldig en bent klantgericht. Je bent niet bang initiatief te nemen, bent resultaatgericht en presteert goed onder stress.  

Je hebt ervaring met het organiseren van projecten of evenementen en hebt een hbo werk- en denkniveau, je kunt goed zelfstandig werken, neemt verantwoordelijkheid en bent gericht op resultaat. Je kerncompetenties zijn:  

  • plannen en organiseren, 

  • accuratesse,   

  • klantbetrokkenheid,  

  • stressbestendig,   

  • samenwerken.  

Je hebt verder goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.  

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 maanden (vervanging tijdens zwangerschapsverlof.

Het betreft een tijdelijke (0,6-0,8 fte) aanstelling van 6 maanden in een fijne en bruisende werkomgeving. Erasmus Academie hanteert het principe van hybride werken, een deel van de werkzaamheden kunnen daarom via smart working ook op afstand worden gedaan. Je salaris is afhankelijk van je kennis, leeftijd en ervaring (schaal 7-8 conform de salaristabel van de CAO Nederlandse Universiteiten).

Indiensttreding per half november.  

Werkgever

Erasmus Academie

Erasmus Academie voor een leven lang leren is een sociaal-maatschappelijk gedreven onderneming die verschillende typen postacademisch onderwijs verzorgt voor uiteenlopende doelgroepen. Niet winst, maar impact via onderwijs is ons streven. Erasmus Academie maakt als onderdeel van de EUR Holding teven deel uit van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ga naar www.erasmusacademie.nl voor meer informatie over de  organisatie,

 

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 24—32 uur per week
  • €2367—€3606 per maand
  • HBO
  • EACAD 10/01

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you