Marketing Medewerker - NIAS-KNAW - Amsterdam

Marketing Medewerker - NIAS-KNAW - Amsterdam

Geplaatst Deadline Locatie
24 nov 8 dec Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 dec 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij goed in netwerken, fondsenwerving en (Engelstalige) communicatie? Heb je daarnaast een voorliefde voor wetenschap, kunst en journalistiek? Dan zoeken we jou!

Functieomschrijving

Het Netherlands Institute for Advanced Study (NIAS) zoekt per 15 januari 2022 een Marketing medewerker.

Als Marketing medewerker bij NIAS werk je nauw samen met het Hoofd Academische Zaken, de communicatiemedewerker en de programmamaker/eventmanager van NIAS. Je hebt een spilfunctie binnen het team als het gaat om het werven van fondsen, het creëren van een netwerk, en het bereiken van een diverse groep wetenschaps- en kunstliefhebbers bij de internationale, intellectuele vrijhaven van NIAS. 

Wat ga je doen? 

  • Fondsen werven en op zoek naar nieuwe partnerschappen om publieke evenementen van NIAS mee uit te kunnen voeren;
  • Verschillende (internationale) doelgroepen actief betrekken bij en verbinden aan de activiteiten van NIAS;
  • Het communiceren van NIAS-activiteiten via de Engelstalige NIAS website en sociale media kanalen;
  • Het vergroten van de zichtbaarheid van het NIAS als merk;
  • Contact leggen en onderhouden met Nederlandse media en pers.
     

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Wat vragen we van je?
Je hebt minimaal een relevante afgeronde opleiding op hbo-niveau (een opleiding in Communicatie en PR is een pré, maar geen vereiste) of je beschikt aantoonbaar over kennis en ervaring op een vergelijkbaar niveau. Je hebt goed zicht op wat er leeft op social media en weet hoe je een online achterban kunt creëren. Je werkt snel en zorgvuldig.  Je bent een creatieve denker en doener en een echt netwerker. Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van zowel het Engels (bijvoorbeeld als native speaker) als van het Nederlands. Je kunt goed zelfstandig prioriteiten en deadlines stellen en daar overzicht over bewaren. 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie is aanbevolen.
 

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij? 
Een kans om binnen het oudste Institute for Advanced Study in Europa te werken, dat gebaseerd is op het befaamde Princeton-model. 
Een 27-urige werkweek met een passend salaris, afhankelijk van jouw ervaring en opleiding, van minimaal € 2.700,- en maximaal € 3.606,- op basis van een 38-urige werkweek (schaal 8 CAO-Nederlandse Universiteiten). Daarnaast komt er boven op je bruto uurloon 22% reserveringen en kan je kosteloos meedoen aan maandelijkse trainingen en workshops georganiseerd door de KNAW. 
 

Werkgever

NIAS (Netherlands Institute for Advanced Study in the Humanities and Social Sciences)

Het Netherlands Institute for Advanced Study (NIAS-KNAW) is een onderzoeksinstituut van de KNAW. Het stimuleert hoogwaardig onderzoek, reflectie en verdieping binnen de geestes- en sociale wetenschappen, evenals internationale kennisuitwisseling en onderzoeksamenwerking. Het NIAS biedt de meest talentvolle wetenschappers de gelegenheid om in een interdisciplinaire en internationale context te werken aan nieuwe inzichten, het opzetten van nieuwe samenwerkingsverbanden of te zoeken naar oplossingen voor maatschappelijke problemen.

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • max. 26.6 uur per week
  • €2700—€3606 per maand
  • HBO
  • AT2021-177

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Korte Spinhuissteeg 3, 1012 CG, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you