Frontoffice medewerker - team studieadviseurs (0,5 - 0,6 fte)

Frontoffice medewerker - team studieadviseurs (0,5 - 0,6 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
3 dec 19 dec Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 dec 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij klantgericht en heb je affiniteit met de doelgroep (internationale) studenten? Lijkt het jou leuk om studenten verder te helpen bij belangrijke vragen over hun studie? Solliciteer dan op de vacature van Front office medewerker binnen ons team van Studieadviseurs.

Functieomschrijving

Als front office medewerker binnen het team Studieadviseurs heb je een belangrijke en zeer gevarieerde rol waarbij je echt het verschil kan maken, door net dat extra stapje te zetten voor studenten.

Dagelijks komen er uiteenlopende vragen en opmerkingen van studenten binnen bij het team Studieadviseurs. Die vragen komen binnen via mail, telefoon of rechtstreeks via ons online spreekuur (tijdens kantooruren) of aan de balie op kantoor.

Je probeert snel en professioneel de vraag achter de vraag te achterhalen. Op basis van de informatie zorg je zelf voor beantwoording van de vraag of zorg je ervoor dat de student in contact komt met een studieadviseur. Dit kan door middel van een terugbelverzoek of doordat je zorgt voor een individuele afspraak tussen de student en de studieadviseur. In deze rol overleg je continue met je collega’s, de studieadviseurs. In dit werk zorg je er samen met de collega’s voor dat je (internationale) studenten zo snel, volledig en klantvriendelijk mogelijk helpt.

Als front office medewerker maak je onderdeel uit van het team Studieadviseurs van de School of Social and Behavioural Sciences (ESSB). In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan het hoofd van team.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega die van aanpakken weet. Je hebt affiniteit met de doelgroep (internationale) studenten. Je bent klantgericht, sociaal, ondernemend en je voelt je comfortabel bij het communiceren in zowel het Nederlands als het Engels.

In jouw communicatie ben je helder, servicegericht en volledig. Je werkt snel en accuraat en bent erop gericht om processen te verbeteren. Het spreekt je aan om in klantcontact nieuwe kanalen en middelen te onderzoeken, toe te passen en te evalueren zodat onze dienstverlening verder wordt geoptimaliseerd. Je bent enthousiasmerend en je helpt collega’s graag met hun werkzaamheden.

Wat we van je vragen:

  • Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding;
  • Je hebt relevante werkervaring op gebied van klantcontact, bij voorkeur als frontoffice medewerker;
  • Je bent stressbestendig en kunt soepel inspelen op onverwachte en drukke momenten;
  • Je bent sterk in plannen en organiseren;
  • Je bent in staat om je snel veel kennis eigen te maken en vindt het leuk deze kennis up-to-date te houden.
  • Je hebt ervaring met Microsoft Office programma’s.

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en kan afhankelijk van de ontwikkelingen binnen het team en bij goed functioneren worden omgezet in een vaste aanstelling. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling minimaal € 2.367 bruto per maand en maximaal € 3.196 (schaal 7).

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, maatschappelijke uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact, the Erasmian way’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De ‘Erasmian values’ fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend.

Afdeling

Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

De Erasmus School of Social en Behavioural Sciences (ESSB) kent een grote diversiteit aan wetenschappelijke disciplines: bestuurskunde, pedagogische wetenschappen, psychologie en sociologie. Tevens het Erasmus University College, IHS, en twee onderzoeksinstituten RISBO en DRIFT zijn aan de faculteit verbonden. Deze grote variatie is ook terug te zien in onze (internationale) bachelor- en masteropleidingen en in het onderzoek. De activiteiten van de faculteit zijn altijd gericht op mens en samenleving. Onze activiteiten zijn altijd gefocust op mensen en de maatschappij. Bij ESSB staat fundamenteel, internationaal georiënteerd onderzoek hoog in het vaandel. Maatschappelijk onderzoek ten behoeve van professionals, het beleid en de samenleving maakt ook onderdeel uit van de onderzoeksactiviteiten. De faculteit biedt een stimulerend onderzoeksklimaat waar belangrijke nationale en internationale onderzoeksubsidies worden binnengehaald. Aansprekende gastonderzoekers uit binnen en buitenland werken er voor kortere of langere tijd en er werken ambitieuze promovendi. Ons onderwijs is kleinschalig en werkt met innovatieve onderwijsvormen, zoals Probleemgestuurd Onderwijs (PGO). Zowel de Nederlandstalige als Engelstalige opleidingen worden jaarlijks goed gewaardeerd door studenten en alumni.

De opleidingen die binnen deze wetenschapsgebieden verzorgd worden, bedienen op dit moment bijna 4000 studenten. De ESSB telt daarnaast meer dan 400 medewerkers.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 20—24 uur per week
  • €2367—€3196 per maand
  • ESSB/20211203

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you