Webmaster (0.8-1.0 fte)

Webmaster (0.8-1.0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
27 jan 13 feb Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 feb 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Als afdeling Communicatie, Marketing & Relaties van Erasmus School of Law zijn wij op zoek naar een webmaster. Iemand die zijn hand niet omdraait om de facultaire website nieuw leven in te blazen, de user experience te optimaliseren en snel de wensen en behoeften binnen de organisatie boven tafel kan krijgen en omzet in acties. Jij bent de (kwaliteits-)bewaker van onze website en intranet en je bent verantwoordelijk voor het inrichten van een efficiënte digitale omgeving. Ben jij ook nog eens proactief en secuur? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Functieomschrijving

Als webmaster van onze faculteit beheer je onze website, het intranet en aanverwante systemen. Je aarzelt niet om verantwoordelijkheid te nemen en je blaast de facultaire website een nieuw leven in. Je bewaakt de kwaliteit van de user experience door de website grondig te testen, inhoudelijke mankementen zelfstandig op te lossen en technische problemen door te spelen naar de centrale IT-afdeling. Daarnaast werk je nauw samen met de communicatiemedewerkers en -adviseurs van de faculteit denk je mee over de mogelijke verbeteringen van de bestaande content en publicatie van nieuwe content. Het is belangrijk dat je prioriteiten kunt stellen en collega’s kunt meekrijgen in jouw advies. Ten slotte geef je leiding aan een student-assistent voor 16 uur per week.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 1 à 2 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt ervaring met het beheren en verbeteren van CMS- (i.h.b. Drupal) en CRM-systemen, en het analyseren en meetbaar maken van de resultaten;
  • Ervaring binnen het hoger onderwijs en met Photoshop en InDesign zijn een pré; 
  • Je bent leergierig, neemt initiatief en bent organisatiesensitief;
  • Je schrijft en spreekt uitstekend Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

Het dienstverband wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren en ongewijzigde organisatieomstandigheden worden omgezet naar een vast dienstverband. De startdatum van deze functie is per direct en de functie is gevestigd in Rotterdam, bij Erasmus School of Law. De functie bedraagt 0.8-1.0 FTE. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.710,- en € 4.093,- bruto per maand (schaal 8 of 9, afhankelijk van werkervaring). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners en een persoonlijk opleidingsbudget. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR-faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.500 medewerkers en volgen bijna 30.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter.  We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl”.

Afdeling

Erasmus School of Law

De afdeling Communicatie, Marketing & Relaties van Erasmus School of Law is onder meer verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie en de voorlichtingsactiviteiten voor studiekiezers. Ook verzorgen wij de grafische vormgeving voor verschillende communicatie en marketing uitingen en beheren wij de facultaire website en het intranet (voor zowel studenten als medewerkers).

Aan Erasmus School of Law studeren ruim 5000 studenten en werken circa 500 medewerkers. Erasmus School of Law verzorgt de Bacheloropleidingen Rechtsgeleerdheid, Fiscaal recht en Criminologie, waarbij het onderwijs is gericht op ‘active academic learning’. De Bachelorfase kenmerkt zich door probleemgestuurd leren (PGL). Studenten kunnen daarna kiezen uit vijftien masteropleidingen, waaronder de European Master in Law and Economics (EMLE) waarin het RILE actief is. Voor de student die meer wil, is er de Dubbelstudie Economie en Recht en de Dubbelstudie Recht en Bedrijfskunde. Na de masteropleiding verzorgt Erasmus School of Law (o.a. in samenwerking met Erasmus Academie) postdoctoraal onderwijs.

Erasmus School of Law heeft als uitgangspunt dat recht niet kan worden beschouwd in volledige isolatie of als doel op zich. Het is ingebed in een economische en maatschappelijke context die het recht mede vormt. Tegelijkertijd beïnvloedt recht de samenleving en definieert het economische relaties. In lijn met deze visie is de missie van Erasmus School of Law om innovatief onderzoek naar de functie van het recht in zijn economische en maatschappelijke context uit te voeren, en een sterke band tussen onderzoek en onderwijs te hebben. Zowel bij onderzoek als in onderwijs acht Erasmus School of Law internationalisering en multidisciplinair onderzoek een vanzelfsprekendheid.

Specificaties

  • IT; Marketing en communicatie
  • 30.4—38 uur per week
  • €2710—€4093 per maand
  • HBO+
  • AT-2022.01/Webmaster (0.8-1.0 fte)

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you