Medewerker Aanmelding en Toelating (0,8 fte)

Medewerker Aanmelding en Toelating (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
19 mei 29 mei Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 mei 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Zoek je een leuke, drukke, afwisselende baan in een inspirerende omgeving en ben je vanaf augustus 2022 tot en met mei 2023 beschikbaar? Ben je analytisch, accuraat en betrokken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Wij zoeken voor een tijdelijke vervanging van zwangerschap een medewerker Aanmelding en Toelating voor 0,8 fte (32 uur).

Als Medewerker Aanmelding en Toelating behandel je toelatingsverzoeken voor opleidingen en studieonderdelen van Erasmus School of Economics. Studenten die bij Erasmus School of Economics een programma of vak willen volgen, kunnen een verzoek tot toelating doen. Jij controleert de dossiers op volledigheid en neemt de beslissing over de toelaatbaarheid. Vervolgens zorg je dat het dossier van de student netjes is bijgewerkt en communiceer je het besluit. Als de student vragen heeft, beantwoord je deze graag. Je communiceert afwisselend in het Nederlands en Engels.

Je zorgt ervoor dat de processen efficiënt georganiseerd zijn en haakt de juiste personen aan om dit voor elkaar te krijgen. Je kunt uitstekend overzicht houden, zodat de verschillende processen probleemloos naast elkaar doorlopen.

Je gaat werken binnen de afdeling Studentenzaken; een enthousiaste en betrokken afdeling die houdt van aanpakken. Binnen de afdeling komen de werkvelden aanmelding en toelating, informatievoorziening voor studenten, Examencommissie, kwaliteitszorg en studieadvies samen.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding.
  • Je bent een actieve, initiatiefrijke teamplayer die verbinding en communicatie belangrijk vindt.
  • Je bent zeer goed bestand tegen piekbelasting en een lange to-do lijst en kunt gemakkelijk schakelen tussen werkzaamheden.
  • Je kunt uitstekend overzicht houden en plannen.
  • Je hebt werkervaring op het gebied van dossierverwerking.
  • Je beschikt over zeer goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden (beide minimaal C1, zowel in het Nederlands als Engels).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 10 maanden.

-    Een goed salaris (salarisschaal 8, maximaal  € 3.619,-bruto o.b.v. 38 uur).
-    8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.
-    Een dienstverband van 1 augustus 2022 tot 31 mei 2023.
-    Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Erasmus School of Economics

Erasmus Universiteit Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen. Ons onderzoek is multidisciplinair en sterk verweven met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en studiekwaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Belangrijke waarden voor de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes.

 Erasmus School of Economics

Erasmus School of Economics biedt universitaire bachelor- en masteropleidingen aan in het Nederlands en Engels. Ons onderzoek richt zich op diverse economische vraagstukken en is deels gelieerd aan de Sustainable Development Goals van de VN. Je herkent Rotterdamse economen aan hun effectiviteit, drive en betrokkenheid. We besteden niet alleen aandacht aan de problemen van vandaag, maar richten ons ook op mogelijke oplossingen voor de uitdagingen van morgen. Meer informatie over de faculteit kun je vinden op: www.ese.eur.nl

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Economie
  • max. 32 uur per week
  • €2710—€3619 per maand
  • HBO
  • AT-2022.05/medew.A&T

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you