Medewerker studio administratie en communicatie (1FTE)

Medewerker studio administratie en communicatie (1FTE)

Geplaatst Deadline Locatie
12 aug 31 aug Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Onderwijs verzorgen en onderzoek uitvoeren verandert snel. Dit betekent grote ambitieuze programma’s, continue vernieuwing, veel en juiste informatievoorziening en het leveren van uitstekende kwaliteit. Het optimaal aanbieden van de (digitale) media diensten van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is daarbij cruciaal. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste en proactieve medewerker administratie en communicatie.

Functieomschrijving

Als medewerker administratie en communicatie ben je verantwoordelijk voor de financiën en communicatie bij het Media Support Center. Je zorgt dat de urenregistratie van projecten in orde is, ondersteund bij het maken van offertes, controleert facturen, voert regie op de inkomsten en uitgaven, bewaakt projectbegrotingen, geeft tijdig aan wanneer projecten uit de begroting lopen en levert rapportages aan IT-domein manager onderwijs.

Je informeert de medewerkers over geldende protocollen, procedures, afspraken en wijzigingen in het werkproces, bewaakt de kwaliteit hiervan en je participeert actief in het opstellen en continue verbeteren van de werkprocessen.

Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar de faculteiten, organisatieonderdelen van de Erasmus Universiteit Rotterdam en derde partijen. Je zorgt dat de informatie op het intranet duidelijk, actueel en gestructureerd is, schrijft de 2 maandelijkse nieuwsbrief. Samen met je collega’s zorg je voor het afhandelen van de mailbox. Je levert en bespreekt financiële overzichten met onze klanten. Bij problemen of vragen kan je terecht bij de IT-domein manager onderwijs.

Je assisteert bij studio producties door het uitvoeren van intakes, opstellen en naleven van een draaiboek en springt bij waar nodig, zo is elke werkdag net even anders!

Je belangrijkste taken

  • Houdt toezicht op de financiën van de studio
  • Bewaakt projectbegrotingen en urenregistratie
  • Je stelt procedures op en bewaakt deze
  • Ondersteunen bij opstellen van offertes
  • Registreren en controleren facturen
  • Voert administratieve werkzaamheden uit die horen bij het proces
  • Zorgt voor financiële overzichten naar klanten
  • Houdt de mailbox bij
  • Assistentie bij productie
  • Je gelooft in de kracht van het medium en bent stiekem ook wel een beetje medium addicted
  • Je bent flexibel en kunt snel schakelen

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je bent enthousiast en inventief met HBO denk- en werkniveau die (pro)actief meedenkt voor de optimale continuïteit en doorontwikkeling van de diensten van het MSC te realiseren. Daarnaast breng jij het volgende mee:

  • Afgeronde HBO opleiding en/of 2 jaar werkervaring in financiële administratie
  • Je handelt op verantwoordelijke wijze en bent zowel mondeling als op papier communicatief sterk (Nederlands C2, Engels B2)
  • Je zorgt voor een administratie die strak in orde is dat een audit een fluitje van een cent
  • Je hebt goede communicatieve en administratieve vaardigheden
  • Je bent nauwkeurig, zelfstandig en zorgvuldig, en hebt een goede dosis organisatorisch vermogen
  • Je kunt (goed) overweg met MS Office - en dan vooral Excel (vereist)- en werkt graag met systemen en volgens processen
  • Je woont in de buurt van Rotterdam
  • Je bent oplossingsgericht en resultaatgericht
  • Je bent gericht op samenwerken. Je hebt oog voor detail en je werkt nauwkeurig; je volgt en verbeterd productie en proces lijnen volgens het principe ‘what would Google do’ altijd zoeken naar verbeteringen

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende baan in een centraal team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de collectieve arbeidsvoorwaarden overeenkomst Nederlandse Universiteiten (cao NU).

Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en zal bij goed functioneren worden omgezet in een vaste aanstelling. Het betreft een functie voor in principe 1,0 fte. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling, 38 uur per week, volgens het UFO-profiel “Medewerker audiovisuele technieken (regie 3)” tussen € 3.098,- en € 4.257,- bruto per maand (schaal 9). Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners, korting op onze collectieve ziektekostenverzekering, en een persoonlijk carrièrebudget. Ook kan je als medewerker gebruikmaken van EUR-faciliteiten zoals de Universiteitsbibliotheek en krijg je korting op een abonnement bij het Erasmus sportcentrum.

Erasmus Universiteit Rotterdam biedt een Dual Career Program (DCP) aan om de partners van nieuw wetenschappelijk personeel te helpen bij het vinden van werk in Nederland. Het programma wordt aangeboden in nauwe samenwerking met de nabijgelegen universiteiten van Delft en Leiden.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend. www.eur.nl

Afdeling

Dienst Digitalisation and Information Services (EDIS)

De dienst EDIS binnen PRO is een ondernemende dienstverlener voor de Erasmus Universiteit die betrouwbare informatiediensten en communicatietechnologie levert en samen met interne en externe partners zorgt voor constante vernieuwing met een zo kort mogelijke ‘time-to-market’. Om dit doel te realiseren heeft EDIS zich georganiseerd naar de doelgroepen Onderwijs, Onderzoek en Bedrijfsvoering. De verantwoordelijkheid is belegd in resultaatverantwoordelijke teams. Deze teams hebben specifieke kennis van de doelgroep en hun processen, de bestaande en gewenste IV/IT-inrichting en de marktontwikkeling.

Specificaties

  • IT
  • 38—40 uur per week
  • €3098—€4257 per maand
  • HBO
  • PRO/EDIS/120822

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you